Helgen

Hjälp vad denna helgen har gått fort. Vi som inte haft något planerat alls. Igår lagade min make Jazzig Chilligryta från tidningen Buffé. Recept hittar ni här. Vi bjöd hit hans bror med familj och hans föräldrar att provsmaka. I receptet stod det att man skulle ha 1 dl chillipulver. Jag kunde knappt tro att det var sant så vi tog 2 msk. Det räckte kan man säga! Haley lekte med sin kusin hela kvällen och grät sig till sömns av ren utmattning. Det är ett bra betyg alltså.....
 
Vi skulle även ha åkt till badhuset igår men tiden rann iväg och idag har vi höststädat i trädgården. Studsmattan är nedplockad, utemöblerna inställda och vissa blommor intagna för övervintring inomhus. Haley ägnade sig mest åt att stå i fönstret i sitt lekhus och dirigera oss. Nu är hon på gympa med sin pappa
 
Idag ville hon ha håret i tofs. Hon har börjat vilja det mer och mer. Det oroar mig lite eftersom att jag bokat klipptid till henne i morgn. Då ryker en hel del hår och tofs kan bli lite svårt. Men jag gillar tofs, hon är så söt i det tycker jag. Älskar när man se hennes ansikte lite mer
 
Den fina gosiga fleecen kommer från Pomp deLux. 
 
Hon har börjat gilla att göra miner när jag fotar. 
/Lilla H

Baka baka....

Idag efter dagis så bakade vi kakor här hemma. Syltkakor blev det. Haley hjälpte till och gjorde det mesta. Hon älskar att baka! Tur att man har dammsugare kan jag säga, det var mjöl över halva köket! Jag som trodde syltkakor skulle vara det enkla alternativet! Senare på kvällen skulle vi iväg på middag och då tog hon stolt med kakor och bjöd på!
 
Livet rullar på här hemma hos oss. Det är ganska tunga dagar men framförallt nätterna är jobbiga. Lite sömn och mycket tankar! Längtar så efter det "vanliga" "trista" livet man ofta tar för givet och gnäller över. 
 
 
 
 
 
/Lilla H

Mörkt inlägg!

Hemma hos oss är det alltid så att dåliga nyheter följs av ännu sämre nyheter. Just som vi trodde att livet inte kunde bli värre så slår det till. Det hemska, mörka monstret som vi alla fruktar. Det har tydligen haft sitt grepp om mig ett tag och med lite tur kan jag klara mig helskinnad ur detta. Med lite tur kanska jag inte ens får en skråma. Kanske kanske har vi sån tur. Det återstår att se. Jag får avvakta och updaterar er så fort jag vet något konkret. 
 
/Lilla H

No shopping

Jag fick med mig maken en sväng till Lindex för att spana in den nya kollektionen de har i sammarbete med Missoni. Jag kan ju säga såhär.... vi har väldigt olika smak. Han gick omkring och muttrade åt varenda plagg jag visade upp och tyckte det såg ut som allt från mormorströjor till terroristhalsdukar (hur ser sådana ut lixom??). Det slutade med att jag inte köpte någonting. Sämre shoppingpartner får man ju leta efter och snacka om att ha ihjäl ens shoppinglust. Nu lovar jag att det kommer hinna ta slut innan jag får möjlighet att åka dit igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Lilla H

Back To normal.

Sådär nu är allting som vanligt igen. Lillan har sovit över hos farmor eftersom att mammagruppen+ respektive hade kräftskiva igår. Hon har haft det underbart med lek och bus och muffinsbak.

Jag och maken e lite slitna idag. Första gången jag drack alkohol på vääääkdigt länge och det satte sig precis där man förväntat sig, i huvudet. Hade väldigt kul igårkväll i alla fall. Vi samlades i vår stuga vid fem och skålade i fördrink, sen blev det grill, kräftor, lekar, efterätt och tillslut stod alla på däck ute i regnet och dansade till musiken som tack vare min makes megahögtalare hördes flera kilometer bort. En perfekt kväll. Roligast var nog ändå när vi glada i hatten skulle bege oss hemåt på cykel. Kan säga att en i sällskapet hamnade i diket och två lyckades cykla in i varandra och välta (nämner inte några namn)!

Här har vi i alla fall lilla älsklingen med sina muffins när vi hämtade henne.

/Lilla H

Perfektion

Emily Little Dress hämtade vi ut från posten idag.
En perfekt skapelse till en liten tjej!
 
Från Pomp de Luxe
/Lilla H

Typiskt

Jag sitter här och känner mig lite förtvivlad. Eller ja, mest irriterad faktiskt. På mig själv! Hittade de perfekta höstbootsen på Zara till Haley men har hela tiden skjutit på köpet. Nu när jag skulle gå in och beställa dem så vart de borta! Vad ska hon nu ha för höstskor? Jag har letat överallt efter höstskor men inte hittat några så bra. Sen önskar jag att denna jacka fann i min storlek!
 
/Lilla H

Dagens

Kors i taket min dotter gick med på att klä på sig något jag ville och hon gick även med på att bli fotad i det. Jeansen är rosa men jag lyckades inte fånga det på bilden. Jag bli så fundersam över storlekar. Detta är 86 och är lagom i benen men alldeles förstora i midjan, har fått ställa in dem på minsta knappen. Alla säger att hon bör ha storlek 92 men då skulle hon ju få ha hängslen. Tror man får kolla noga från plagg till plagg. 
 
T-shirt köpt i Italien och jeans från H&M.
/Lilla H

Hoppas hoppas....

 
 
Det kan vara på gång att hända något roligt vi vårt liv
(nej inget barn på G) ...........
.... håller mina tummar!
/Lilla H

Lek & Bus

I fredags hämtade jag Haley lite tidigare från dagis för att åka hem till hennes kompis Alice på lekdejt. Haley hade talat hela veckan om denna dagen och hon längtade väldigt mycket. Hos Alice fikade de och sen klädde de ut sig till prinsessor (vad annars?). Alice hade fått en ny klänning som föreställde Snövit och den fick Haley ha. Gissa om hon var glad. Det roliga är att Haley ser faktiskt ut som Snövit när hon har klänningen på sig. Mörkt hår, ljus hy och så klänningen som pricken över i:et. Nu tjatar hon om en egen snövitklänning (ni minns väl hur det gick sist vi var hos Alie och hon fick låna belleklänningen?). Vi får väl se.
 
Spex framför kameran av Askungen & Snövit.
/Lilla H

Gymnastik

Haley och Leon var mer än uppspelt på väg till gympan igår. De kunde inte sitta still och skrek och tjoade till varandra. Väl där så vägrade Haley uppvärmningen men när redskapen kom fram så kom hon igång. De springer tillsammans hon och Leon, håller i varandras hand  och väntar in varandra. Jag rekomenderar varmt barngympa till er som inte ännu går på gympa. Här går den klockan 16 på söndagar och det är perfekt tid. Jag är inte lika förtjust i barngympa som går på vardagar för såå små barn. Haley är alltid väldigt trött efter dagis och att dra iväg på gympa skulle inte funka då.
 
Väljer varsin tunnel att skypa igenom.

Hej Haley hur går det!?
 
 
/Lilla H

..... och så blir det ett "sånt" inlägg igen!

Vi visste det. Att allt inte kunde vara såhär för evigt. Någon gång efter barnets död måste vi reagera. Och det gör vi nu. Med råge. Från att ha haft ett stående korthus så har det nu fallit pladask! Så är det helt enkelt. Det gör ont, det gnager, sliter i en och framförallt så värker det i hjärtat. Hjärtat ja, mitt älskade hjärta som aldrig fick se dagens ljus..... jag är inte ensam i alla fall. Vi är två i detta kaos av känslor och vi verkar även i detta vara helt i synk.

/Lilla H

Gympa

I morgon är det gympa igen för vår lilla gympatjej. Jag har försökt få henne att vilja ha gympadräkt men icke. Svarta byxor ska det vara.

Haley går med sin vän Leon och de var så söta sist så man smälte. Kanske dyker de upp fler vänner imorgon?


/Lilla H

Bak

Onsdag kväll och Haley bakar bröd med sin pappa. Hon var så stolt när hon visade upp det färdiga resultatet i formarna.

/Lilla H

Biblioteket

En ny favoritsyssla just nu är att åka till biblioteket. Både stora biblioteket i stan och det lilla här funkar bra. Haley älskar när man läser för henne. Favoriter just ni är drakar och prinsessor.

/Lilla H

Vem bryr sig ?

Efter senaste månaden så har man verkligen börjat uppskatta vad som är viktigt. Så att Haley är uppe nu vid halv elva en söndag och springer runt med mantel och trollspö känns som en mindre viktig sak att bry sig om. Hon är så underbar och underhållande!

/Lilla H

Kräftskiva med en tvist!

Gårdagens kräftskiva började trevligt och slutade med ett samtal till SOS, ambulans med blåljus och några timmar på sjukhuset. Kroppen känns lite öm idag efter akutens hårda trästolar. Slutet gott allting gott och jag somnade i min mjuka säng hemma tillslut!

/Lilla H

Plåga

Det jobbigaste delen med att förlora vårt barn var den tiden från att vi fick veta att barnet var sjukt fram till att det faktiskt dog. På ultraljudet såg de att organen låg utanför kroppen och det behöver inte betyda att allt hopp är slut. Många barn klarar sig och opereras efter födseln. Men vi var tvungna att ta fostervattenorov och det tog två veckor. De två veckorna pendlade vi mellan hopp och förtvivlan och man slets sönder inuti av alla känslor. Det var en tortyr jag inte önskar ens min värsta fiende.

/Lilla H

Färger

Har fått på Haley lite färger. Egentligen är det ju jag som är lite färgskygg men detta gillar jag. Haley har valt de lila jeansen själv i affären. Det är lite av ett under att hon har jeans på dig, annars e det svarta leggings som gäller.

/Lilla H

Världens vackraste....

.... orkade inte.

Vi blickar framåt, njuter av barnet vi har och är tacksamma för alla underbara människor i vår närhet.

/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!