Mat

När jag var liten avskydde jag barnbord. Jag blev typ förolämpad. Dock tror jag att detta var när jag var lite äldre kanske runt 7-10 eller så. För just nu exempelvis så älskar barnen barnbord!

/Lilla H

Skor

Letar efter ett par perfekta skor till Lilla H som hon kan ha i sommar. Hon har ett par puma skor men hon behöver ett par svalare också. Jag funderar på ett par Foppa-tofflor. Hon vill verkligen ha just sådana. Min fundering är då, ska man köpa "äkta" Crocs eller ett par billiga från marknaden. Är det någon skillnad för fötterna?

Här får ni en bild på en liten cykeltjej en kväll i maj.

/Lilla H

Värme

30 grader varmt har vi haft det idag i Smålands djupaste skogar!

Hämtade Lilla H vid tvåtiden, vi åkte direkt och köpte glass som vi tog med oss ner till campingen. Där åt vi den och tittade på vattnet. Sedan blev det lek på lekplatsen innan vi åkte hem och vilade och sen ut i trädgården.

Operation "utrota myror" inleddes. Vi kämpade båda länge och väl och efter att vi pepprat ner alla myror inom räckhåll gick vi nöjda in igen.


/Lilla H

Lunch ute

Det blev grillad lunch ute i trädgården idag med trevligt sällskap. Älskar när man kan sitta och mysa och äta och barnen springer omkring och leker!

/Lilla H

Hur länge skall man amma?

Kan ni gissa vilken tidning som retar upp amerikanarna mest just nu? Precis....denna...!! Jag har inte ens ammat mitt barn så jag har faktiskt ingen åsikt om det där.... eller jo det har jag men jag tänker inte yttra mig i debatten jag antar att det finns många andra som gör det! /Lilla H

90-talet

Minns ni detta? Minns ni när detta var det mest provocerande en artist kunde ha på sig. Geri Halliwells korta linne flagg-klänning. Numera får väl föräldar vara glada om deras döttrar har på sig så mycket kläder när de går till skolan!
/Lilla H

Ideal?

Såhär ser Lilla H sig själv. Är det sunt? Hon är tre år! Hon älskar dessa appar på telefonen där hon kan klä flickor.

/Lilla H

Dagens

Idag plockade jag fram min låda med schalar och Lilla H fastnade direkt för en rosa-lila (vad annars). Hon har stolt burit den på stan idag och hon ställde till och med upp på en bild.

Hon har varit hemma hela veckan pga feber och snuva men idag hade jag ärenden på jobbet och banken som jag inte kunde skjuta på så vi tog en tur till stan.

Nu laddar jag inför utvecklingssamtal på dagis. Visst känner man sig vuxen när man går på sådant!

/Lilla H

Valborg

En bild från valborgskvällen som Lilla H spenderade hemma hos sin kompis Elis. Hon är så modig vår tjej. Att klättra i träd var väldigt roligt tyckte hon. Den fina tylkjolen från PompdeLux utgjorde inget hinder.


Nild lånad från Sandras blogg.

/Lilla H

Stora förändringar!

Som sagt! Stora förändringar är på G i vårt liv! Kan snart berätta!

/Lilla H

Sol

Så fort solen tittar fram då är det dags för vattenlek. Vi hade 24 grader på altanen idag så jag lät Lilla H inviga våren/sommarens plaskande.

Tandläkaren besökte vi också. Fick flourtabletter till lillan då hon vägrar tandkräm. Fick också bekräftat en gång för alla att det bara är en skröna att man får dåliga tänder av napp efter tre år. Så länge hon slutat innan hon får sina riktiga tänder så är det lugnt sa tandläkaren. Riktigt så länge hade jag väl inte tänkt att hon skulle hålla på, men alla "viktiga" människor där ute som känner att det är okej att kommentera Lilla H:s napp, ni kan sluta (mest andra mammor).

/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!