Stör mig

Vadå tillfälligt slut???
Sänghimmel från Lisbeth Dahl.
Lilla H vill ha!

MOSQUITO NET

/Lilla H

Något jag glömt berätta

Vad gör Lilla H på bussreklamen?

/Lilla H

Var är jag

Jag har kört skumma pass på sjukhuset och sedan självklart blivit sjuk. Bloggen lider! Mitt videoinlägg jag nämnde funkade inte så det kommer i helgen! Ni vet väl att jag svarar på kommentarer här i bloggen! Har precis gjort det så om du har kommenterat, så har du också ett svar!

Återkommer i morgon!

/Lilla H

Miss you

Denna vecka är precis som förra fylld med plugg och praktik. Kommer missa flera kvällar med Lilla H men som tur är så har hon ju sin pappa som hon älskar att vara med så hon kommer nog inte märka att jag är borta... eller... hoppas lite. Har jag tur så vaknar hon på natten och vill krypa ner hos mig. Min man ogillar att jag låter henne göra det men jag älskar det! Hur sover era barn? I egen säng eller hos er?

/Lilla H

Tröja från Zara

Den här snygga sjömansinspirerade tröjan köpte jag till Lilla H från Zara.
Den kommer passa perfekt till vita eller blåa jeans. Ni kommer nog snart få se den på.

/Lilla H

Shorts

Två par nya shorts till sommaren som jag har glömt att visa upp. Tycker shorts är så snyggt och jag kommer nog inviga dem redan i vår med strumpbyxor under. Jeansshortsen är från H&M och de beiga med virgat skärp från Zara. I kväll kommer ett videoinlägg, typ runt 20 tiden. Hoppas ni gillar det!


 

/Lilla H

håller tummarna

Har vi tur kanske morbror dyker upp med en försenad present.... hihi!

/Lilla H

helgmys

Hur mysigt är det inte när man står och räfsar löv i trädgården och maken öppnar fönstret och ropar att det finns varma bullar med mjölk framdukat.

/Lilla H

AJ AJ

Aj Aj!! Jag får ont i pekfingret av allt klickande. Kom på att på den större avdelningen på Zaras barnkläder så finns ju storleken 2-3 år. Lilla H är ju två.... så teoretiskt sett skulle hon ju kunna ha även de kläderna? Blev alldeles till mig och klickade min kundvagn full av kläder. När jag såg den totala summan slog det mig att jag borde låta bli. Så jag tryckte på det röda krysset och stängde ner hela sidan. Lika bra det... eller...?


En favorit, hade kunnat visa er 20 st men håller mig till 1 st.

/Lilla H

Förmiddag

Idag startade vi dagen med att åka ut till Lilla H:s kusiner som bor på landet för att mata deras får. Lilla H har pratat om fåren i några dagar nu. Till min stora lycka kunde hon ha sin nya vårjacka på sig och den var så otroligt fin på. Till och med min make sa det en extra gång, hur fin hon var! (stövlarna försöker jag inte låtsas om)





/Lilla H

Stövlar

Ni har väl sett de lila skrikiga gummistövlarna som Lilla H envisas med varje dag. Mamma ogillar dem. De är inte varma och näst till för små, plus att de är fula, så jag kikar lite efter ett par nya som kan funka både under våre, sommaren och hösten. Gillar dessa tre sorter. De rosa är från Hunter, de vit-svarta från Viking och de svarta från Tretorn. Jag satsar nog hellre på ett par man har en varmare strumpa i för då kan de användas på sommaren också.



Skor | Gummistövlar - Hunter: Original Kids PinkSkor | Gummistövlar - Viking: CarismaSkor | Gummistövlar - Tretorn: Robust Heritage

/Lilla H

Fredag

Lilla H insisterar på att ha sina lila gummistövlar till dagis. De är utan foder och sockar är för mesar tycker hon. I alla fall har hon jeans från Zara och tunika från Lindex idag.

/Lilla H

Zombie

Zombie, det är vad jag känner mig! Man går omkring som i dvala. Idag lyser solen och det är varmt ute, I don't care, tänker man, om solen e kvar när jag vaknar om tio timmar så kanske jag kan fundera på det. Men i morgon blir det ändring på det! Då har jag tre dagars ledig och ska verkligen ta vara påd det! Nu blir det lite sömn innan jobb igen!

Ger er en dåligt tagen outfitbild på dagens Lilla H så länge. Skjorta från H&M:s pojkavdelning och blåa jeansleggings från Bonpoint. Gummistövlarna är inte mitt val. Bör man kanske införskaffa ett par fodrade nu ett tag eller? Eller funkar det med en tjock strumpa i?

Update: Ser att skjortan ser skitig ut. Hon lyckades få en fläck vid frukosten och resten är vatten fläckar.

/Lilla H

Åhhh

För någon månad sedan slängde jag en bunt nappar pga att de var för gamla och slitna. När jag skulle köpa nya i affären här där vi bor var de slut. De har varit slut sedan dess och jag har muttrat irriterat för mig själv över att persobalen inte beställt in nya. Lilla H har tyckt det hela varit skandal, att behöva hushålla med enbart två stycken här hemma. I alla fall när vi var på stormarknaden så tänkte jag att Där borde det finnas! Men nej, just det napparna var slut där med. Så skumt! Beslöt mig för att fråga personalen. Då visade det sig att just de napparna har tagits ur produktion, för det ska komma ut en ny modell. Seriöst.... så får man inte göra utan att förvarna. Lilla H absolut vägrar någon annan stort, jag har verkligen trixat och fixat. Suck och stön! Det är typ som att sluta sälja silverskedar som någon stackars sjuåring samlat på hela sitt liv. Sånt irriterar mig!

/Lilla H

Imse vimse

Om det regnar idag så är det på grund av mig! Eller, det var min man som fick mig att göra det.
Men i alla fall, blame me....!

/Lilla H

Kväll

Nu är klockan 21 och jag ska krypa ner i sängen med min snickers som jag köpte i affären tidigare idag och gömt för min man. Jag ska titta på Desperate Housewives. Skulle han se den skulle han nog äta upp den för mig! I morgon är jag på plats klockan sju igen, precis som idag. Ovant.... javisst! Men underbart roligt!

/Lilla H

Spring

Underbar top från Lili Gaufrette till lilla tjejen. Älskar färgen och modellen. Tänker mig den till svarta smala jeans och ballerinaskor. Den andra toppen kommer från Monnalisa och är så enkel med ändå något extra med rosorna på ärmen.
Lili Gaufrette Girls Pink Ruffle Top
Monnalisa Pink Roses Top

/Lilla H

Scrubs

I sann Grey's Anatomy anda rockade jag idag de blå scrubsen inne på operationssalen. Min make frågade till och med lite skämtsamt om det strök omkring någon Mc Dreamy i korridorerna. Ja det kunde man ju önska... ♥ *blink*.

/Lilla H

Firande

Gårdagen var fylld av aktivitet. På förmiddagen var Alina & Leon här och lekte och på eftermiddagen hade vi tvåårskalas för Lilla H. I början var det lite jobbigt då febern oväntat dök upp men efter en alvedon var hon sitt vanliga glada jag. Hon fick fina presenter, böcker, kläder, en katt m.m. Hon hade på sig mitt ebayfynd som jag hittade för några månader sedan. Kalaset var lyckat och när alla gått la vi oss i sängen alla tre och vilade och såg på TV.

Idag är jag på praktik hela dagen. Dagis är stängt så Lilla H och pappa myser hemma tillsammans. Om febern håller sig borta så kanske det blir lite lekdejt och pappafika!

/Lilla H

POMPdeLUX

Här är bilder på de plaggen jag köpte på PoMPdeLUX partyt som jag hade i torsdags. Jag köpte bara enstaka plagg och inte kombinationer så jag tar bild för bild från vänster till höger.

♥ Klänning
♥ Top med rosetter
♥ Top med fjärilar
♥ Fleecetröja
♥ Kortärmad grå stickad tröja
♥ Leggings

/Lilla H

Kalas

Idag vankas det kalas här hemma för vår tvååring! Hon och pappa sitter just nu och laddar med lite glass "sass" och jag väntar på Sandra som bör vara här nu och skvallra med mig. Det blir ingen tårta, istället blir det hembakade kanelbullar, muffins, macarongs och kaffe. Hade velat gå all in i år och köra tema osv men kom fram till att lilltjejen inte bryr sig om vilket. Runt fem dyker det upp ett inlägg om vad jag köpte till Lilla H på Pomp deLux partyt jag hade här i onsdags!

/Lilla H

Snart så

Denna veckan har varit full av långa arbetsdagar, plugg, prov, sjukdomar, firande, klädparty och massor av annat. Lilla H har haft feber i två dagar och jag har skrivit prov idag, mannen har en del på G på jobbet och dygnet har haft för få timmar helt enkelt. Ber om ursäkt för dåligt bloggande. Jag hoppas det blir bättre nu. Ger er en bild från en lat sommardag på en av våra dagliga promenader. Längtar så dit! Kan ni tänka er att vi ser denna platsen från vårt hus.


ps blogg.se har krånglat enormt och era kommentarer på lilla h:s födelsedag är helt försvunna.

/Lilla H

Ett år sedan

Tänk vad mycket min Lilla H har förändrats på ett år. Detta är på hennes första födelsedag hon det var typ samma dag hon lärde sig gå helt själv. Hon hade superlångt hår som aldrig klippts så hon hade alltid en eller två tofsar. Då visste hon knappt vad ett paket var och lekte helst med snörena, idag hoppas hon högt när ordet paket nämns. I helgen väntar mycket firande och paketöppning.  

/Lilla H

Två år sedan

För två år sedan föddes vår dotter Haley. Efter en idealisk förlossning på 7 timmar föddes hon. Jag kände inte av öppningsskedet eller några förvärkar, utan vattnet gick och vi åkte in till förlossningen. Sen efter några krystvärkar dök hon upp. Den lilla, den fina, den perfekta lilla skapelsen. Tänk, två år sedan!

/Lilla H

Inlägget borttaget

Inlägget är borttaget. Efter samtal med min man kom vi fram till att den här bloggen inte är rätt plats. Ber om ursäkt för strulet. Jag updaterar mer ikväll. Nu ska vi ladda inför Lilla H:s födelsedag i morgon. Kram
/Lilla H

Present

Idag fick Lilla H världens finaste present av morfar & mormor, en Lalaloopsy Docka. Så söt är den. I helgen när hennes kusiner var här hade de sina dockor med sig och Lilla H fick hålla en av dem och sen ville hon inte släppa den ifrån sig. Så morfar tog en sväng till leksaksbutiken idag innan besöket här och skaffade denna fina som heter Crumbs Sugar Cookie. Ni kan kolla här, det finns en hel interaktiv värld med dessa dockor.  

/Lilla H

Bikten

♣ Ok jag medger, jag har gått lite wild & crazy på shoppingen på senaste.
♣ Jag blir glad om Lilla H vaknar mitt i natten och vill sova hos oss.
♣ Jag har ätit salta pinnar till lunch idag.
♣ Har ofta skyllt på vädret i vinter för att slippa gå ut med Lilla H.
♣ Käkat jordnötssmör på kvällsmackan i flera dagar nu.

/Lilla H

Är sånt här ok?

Till alla er som känner er träffade.
Denna jackan önskar Lilla H i present.
Zara.se ♥ 229kr ♥ Storlek 24-36 månader 

/Lilla H

Leos

Vid halv fyra tiden idag körde vår familj tillsammans med två andra familjer in till Leos Lekland för några timmars bus. Det bästa är att komma dit ca 2 timmar innan stängning. Då är det inte mycket folk där och man behöver inte trängas. Barnen hade givetvist jätte kul och vi föräldrar passade också på att åka lite kana. Nu är det bad och sen mackor och mys framför Solsidan som gäller. Ni som ville se bättre bilder på Lilla H:s nya frisyr kan titta nedan.

/Lilla H

En favorit

Mitt nya favoritmärke är helt klart Tory Burch. Jag kanske är hopplöst efter men jag har precis upptäckt det! Hur avundsjuk blev man inte när hon specialdesignade en sko till Oprah som hon kunde ge till alla i sin publik.

/Lilla H

Torsdag

Lite bilder från gårdagens utflykt. Lilla H och Elis hade så roligt tillsammans, sprang och skrattade och viftade med sina ballonger hela tiden. Självklart vill man inte sitta i vagnen när man kan gå själv och undersöka. Lite hjärtklappning gav de allt oss mammor ibland men i övrigt så hade vi supertrevligt. Johanna är lätt och skön att umgås med, vi har ungefär samma syn på livet, barnuppfostran och vad som är roligt. Skulle vi få välja skulle vi bara sitta och vara, finnas till, helst i solen och se på våra barn som lekte framför oss, kanske ta ett glas vin, klaga lite på nån idiot som vi stör oss på och sen bara njuta.  


Lilla H inne på H&M. Letar efter Elis som försvunnit bakom några klädställ.


Fikapaus. När det skulle väljas bullar stod de som i trans framför alla godsaker.


Lilla H chillar i en soffa. Eller nu ljuger jag, egenligen busar de runt i sofforna.
Skor från Puma och jeans samt tröja med luva frå Zara.

/Lilla H

Kul med Sandra


Att gå i affärer med Sandra är både bra och dåligt. Det bra är att hon introducerat mig för barnavdelningen, alltså den lite större av dem där jag tydligen hittar fina plagg till mig själv. Kom hem med ett par byxor idag. Storlek 152 det är min size det! Underbart! Det dåliga är att vi taggar varandra och shoppar som tokar båda två. Fast bara nödvändiga saker (!!!). Kom tex hem med 8 st basplagg till Lilla H igår. Allt i vitt förutom en tröja och den var i svart. Det är dock supertrevligt att umgås med henne måste jag tillägga så jag lider inte på något sett haha. Idag har vi tagit ledigt från dagis och plugg och ska snart möta upp våra vänner Johanna & Elis. Lilla H älskar sin kompis Elis och vi ska bge oss in till stan för en rolig dag ihop!


Hoppas ni kan se de småå detaljerna på några av tröjrna. Volager och rosetter.

/Lilla H

klippt

Flera har frågat hur det gick hos frisören igår och jag måste säga att det gick bra. Vi var i affären innan och då plockade Lilla H på sig den största chokladkakan som fanns där och den satt och och smaskade på medans hon blev klippt. Frisören tyckte att hon var jätteduktig och var riktigt nöjd med att hon även hann klippa håret där bak och få till en liten frisyr. Jag tror det klipptes ca 5 cm på längden. Har en före och efter bild, skit dålig kvalité, jag vet men ni får ju en aning om hur det ser ut i alla fall (måste fixa min kamera).

/Lilla H

Nya jeans

Har försökt att ta en bild på Lilla H i hennes nya jeans från Zara, det har varit lättare sagt än gjort kan jag tala om. Så ni får nöja er med den här dåliga mobilbilden. Men man ser jeansen ganska bra ändå. De är underbara. Lite långa men det kan man bara vika upp. Jag rullade upp dem lite slarvigt så som det ska vara nu. Till det har hon bara en helt vanlig marinblå tröja från Armani Juniors pojkkollektion. Vill man hitta fina baströjor i neutrala färger är pojkavdelningarna ett hett tips.

/Lilla H

Napp

När bör barn sluta med napp? Någon som vet? Jag tänker att jag låter Lilla H fortsätta med sin napp och hoppas att hon själv en dag inte vill ha den längre. Hon har redan börjat ge mig den och säga att hon inte vill ha den väldigt ofta. Tills hon blev 1,5 år användes napp och snutte bara när hon sov. Men när hon började dagis i höstas fick hon ha den oftare och nu har hon den när hon själv vill. Jag tror i alla fall att jag har bestämt mig för att inte göra någon stor affär av det. Det är många föräldrar som förfäras över nappar och ser det som ett misslyckande i uppfostran osv men det gör inte jag. Om det känns bra för min dotter så är napp ok. Vad tycker ni?


Suri Cruise fyller dock fem i April och så länge hade jag väl inte tänkt mig direkt.

/Lilla H

Namn

Tittade ni på En unge i minuten igår? Jag såg det och det var verkligen ett fint program. Blir alltid lite tårögd. Var det bara jag som uppfattade att den lilla flickan som kom till världen med kejsarsnitt skulle heta Haley? Kanske reagerade jag och la det på minnet för att min dotter heter just det.

Läste på svenska namn att det numera är 64 kvinnor i landet som heter det. När vår dotter föddes var det ca fem st och ingen av dem hade Haley som förnamn. Så det är ett namn som är på väg uppåt.

Många tror att det är ett amerikanskt namn men det är ett skandinaviskt namn som ursprungligen kommer från ordet heroisk, alltså hjältinna. Det passar så bra in på vår dotter. Hon är verkligen en liten hjältinna!

/Lilla H

Dagens fråga

Tycker ni det är okej att photoshoppa barn? Jag är inte så naiv att jag tror att det inte mixas och trixas på tidningsomslag m.m. men dessa barn ser ut som dockor av all retouching, det ser nästan skrämmande ut. Jag tycker barn är så söta ändå att det inte skulle behövas. Eller är de sminkade? Det verkar ju ännu dummare? Vad tycker ni?

Baby Graziella 2010 Baby Clothing<100125044> Baby Graziella 2010 Baby Clothing<100125040>

Baby Graziella 2010 Baby Clothing<100125041> Baby Graziella 2010 Baby Clothing<100125043>

/Lilla H

Måndag morgon

Idag har Lilla H på sig sin turkosa Ralph Lauren klänning och sin nya fina hoodie från Zara över. Den sitter perfekt. Här är hon på väg nerför trappan, aningens arg på mamma för hon vill hellre se på TV än gå till dagis. Ang trappan så har hon kunnat gå själv i trappor utan problem sen hon var ca 18 månader. Vårt hus har många trappor, långa som korta, nu har vi inga grindar alls och ett tag hade vi bara grind nerför den långa trappan som hon går i på bilden. På så vis kunde hon öva sig på den korta tills hon gick felfritt i den. Vardagsrummet och hennes rum ligger på olika våningar så den lilla springer hon upp och ner i hela tiden.


/Lilla H

Söndag

Idag har Lilla H på sig sina nya mjukisbyxor från Zara. De är i färgen korall och de har en söt liten volang på rumpan. Till det en vanlig vit body från Lindex. Hennes hår växer som ogräs, på tisdag ryker flera centimeter. Nu ska jag väcka henne och sen beger vi oss hela familjen till bamsegympan. Lite aktivitet är bra efter en helg av fiande och ätande.

/Lilla H

Guldkorn

Ni tycker kanske att jag skriver väldigt mycket om tjejkläder. Det är inte så lustigt, jag har ju en tjej. Men nu har jag spanat in Zaras webbutik (som äntligen öppnat lagom till jag fått en leverans kläder) och de har många fina kläder även till killar! Hade jag haft en kille hade jag definitivt klickat hem detta! Den vita jackan funderar jag på till Lilla H.

/Lilla H

Kalaslördag

Idag har vi ätit tårta två gånger. På förmiddagen var vi hos Elis som fyller två och lämnade paket och blev bjudna på tårta. Lite lek hanns det med också. Sen var vi hemma en stund för att sedan bege oss av till kusin Siri som fyller 8 år. Där blev det både mat och tårta. Lilla H har ju fått sina kläder från Zara och klänningen hon har på sig nedan är ett av plaggen. Perfekt för denna kalas-lördag. Jag bara älskar klänningen, så jättesöt. Ska visa er mer plagg snart!


Lilla H i kusin Klaras rum. Klara älskar grönt och har ett väldigt fint grönt rum. Lilla H blev helt förälskad i en liten katt.


Inne i Sisris rum och leker med en hamster som springer i ett platsrör. Helt klart en favorit, måste skrivas upp på önskelistan inför födelsedagen.


Närbild på den fina klänningen. Tyget är så lent och skönt och spetsen längst ner är verkligen pricken över i:et!


När vi skulle åka hem hann vi såklart hälsa på "husdjuren" som bor i fårhagen. Lilla H är helt lyrisk över dem och skriker "Hejly bäääää" hela tiden.

/Lilla H

Sköna vinterdagar

Många klagar på snön och kylan, så även jag, men jag måste faktiskt säga att jag föredrar kalla snörika vintrar framför blöta och slaskiga. Några av mina favoritminnen från den här vintern är när vi varit ute på isen hela familjen med vänner och grillat korv. Det är en sån mysig aktivitet och man behöver inte vara ute jättelänge, utan en stund, tills barnen blir trötta på det och så går man hem.


Lilla H i sin fina vinterjacka från Didriksson.



Lilla H med kompis Elis är ute på upptäcktsfärd.



Dags för middagsvila. Mysigt att sitta under täcket ihop.

 

/Lilla H

En mammas intuition

Ja det kan man säga. Igår när vi skulle sova kunde jag inte komma till ro. Hade en klump i magen och fick för mig att TV:n skulle kortsluta och börja brinna. Min man lugnade mig och förklarade att det inte var så vanligt. Jag försökte slappna av men det gick inte. Tillslut gick jag upp och drog ut sladdarna till TV:n, datorn och stereon. Jag gick också in i min garderob och upptäckte.... att jag glömt dra ur sladden till min plattång. Den var jättevarm och låg på en trähylla. Smått chockad slet jag ut sladden och tog med mig den ner i sovrummet igen så den kunde svalna nere hos oss. Lilla H sover ju på våningen över oss och det skrämmer mig lite ibland att hon är så långt borta. Jag är så glad att jag gick upp och kollade en extra gång så jag upptäckte plattången. Idag skickade jag maken att köpa extra brandvarnare. Händer det något där uppe då är jag den första som ska veta det, punkt slut.

/Lilla H

Utrensning

Ser ni! Vad mycket plats det finns i Lilla H:s garderob nu! Jag har rensat ut massor av kläder som är för små. Det är verkligen på tiden ni ser ju hur mycket som hängde där i onödan. I morgon kommer ju söta Mia hit till Småland och har med sig alla kläderna jag bad henne köpa på Zara. Det ska bli så kul att hänga in dem i garderoben. sen är det snart Pomp DeLux party och då kommer massor av godbitar beställas! Sex plagg fick följa med hem från Lindex idag. Ja snart har jag lillans vårgarderob klar. Sen måste jag börja tänka på mig egen (hjälp!).


Jag lyckas alltid snacka till mig galgar i butikerna vilket resulterat i att jag har massor av barngalgar!
Tycker barnkläder hänger dåligt på vuxengalgar. Det är perfekt!

/Lilla H

Onsdag

Oj oj oj vilket ös det varit här hemma under kvällen. Jag pumpade upp min nya pilatesboll och Lilla H blev helt tokig och sprang omkring och rullade den framför sig hur länge som helst. När jag sen skulle prova några övningar skulle hon sitta på min mage och busa. Kan säga att jag la ner träningen ganska snabbt just då.

När lillan somnat dukade jag och maken upp en sen middag bestående av bröd, parmaskinka, ost, melon, vindruvor och potatissallad. Jag övertalade min man som skulle dricka juice till att det smakade mycket bättre i mina nya muggar från PiP. Vet inte om han höll med i slutändan men han testade i alla fall. Önskar att jag snart får tag i de stora tallrikarna med.  Nu har jag tittat på Efterlyst. Är lite smårädd för det programmet, vågar absolut inte titta om jag är ensam hemma. Helst måste någon vara i rummet med mig. Töntigt låter det jag vet, men jag är ganska mörkrädd av mig.

/Lilla H

Jeans

Igår var det bokklubb hemma hos Sandra så jag styrde min kosa dit vid 18-tiden. Där bjöds det på kycklingsallad, kladdkaka och självklart vin. Vi hade mycket trevligt. Jag passade på att inviga mina nya vårjeans med mudd. När det blir varmare så dras självklart mudden upp på vaden. Kommer bli väldigt fint till pumps eller ballerinas. Lilla H skulle självklart surra runt benen varje gång jag skulle försöka fota jeansen så hon fick vara med på ett hörn. Som ni ser har hon på sig sina försmå gummiskor. Hon fick syn på dem i min garderob, hade ju haft dem framme för videobloggen, och nu släpper hon dem inte ifrån sig. Gick i dem till dagis i morse också.


Har mina vita bröllopspumps på mig men de ser ut som platta skor på kortet.

/Lilla H

Skoproblem

Igår pratade jag och min man om vad som behövdes inför våren och sommaren i kläd och sko-väg. Jag ansåg att både jag och Lilla H är i behov av att ha åtminstonde varsitt par gladiatorskor, ballerinaskor, sneakers & tofflor. Det här kunde min man absolut inte förstå. Jag försökte förklara för honom att det typ är som basplagg, sånt som man alltid har i garderoben. Han förstod ändå inte. Han tycker det låter befängt. Då har han ju inte ens tänkt på att detta är vad som "åtminstonde" behövs. Sen finns det ju alltid mera skor som lätt kan klämmas in i garderoben. Hur kan man tänka så olika om såna viktiga saker? Vad tycker ni? Låter det konstigt? Vad har ni för skor? Och era barn?

/Lilla H

Nyheter

Nytt i garderoben till Lilla H. Klänning från Burberry. Tycker den är för mönstrad egentligen men tror att med en vit kofta över och fina skor så tonas det mönstrade ner och det kommer blir jätte fint! Måste nog lägga upp den lite då blir den nog lagom till sommaren! Ledsen för så dålig bild dock, tog den med telefonen.

/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!