Lilla H

Lilla H innan dagis i torsdags. Hon vägrar fortfarande strumpor. Hon verkar inte frysa eller fara illa av det så det är en kamp jag väljer att avstå. Hon börjar bli långhårig. Kan inte bestämma mig för om det skall sparas ut och bil längre eller om man skall klippa upp det igen?


Skor & byxor Zara, klänning Cubus.

/Lilla H

Bas

En bunt nya basplagg från H&M till hösten går alltid åt. Gillar särskilt de vita långärmade topparna med liten puff på axeln. Kommer nog köpa flera såna då de är precis såna jag letat efter. Köper fortfarande storlek 80 till Lilla H. Sitter perfekt.  H&M är ett bra tips för er som letar basplagg med neutrala färger till bra priser.


Allt är från H&M avdelning 62-86.

/Lilla H

Torsdag

Idag blir det till att jobba på. Jag har ett prov som skall göras sedan tänkte jag sluta tidigt för att hämta upp Lilla H och möta upp vänner för en lekdejt inne i stan. Det behövs sådana dagar också och idag ska det ju bli varmt och skönt ute.


Bild från lekdejt i lördags. Lilla H & hennes kompis Liam.

/Lilla H

Efterlysning!

Hittade den här fina jackan från Odd Molly i en butik igår. Ville så gärna ha den men den fanns ej i min storlek, kändes kort i armarna som ni ser. Nu hittar jag den inte på nätet. Den finns, men inte i denna powder varianten. Det närmaste jag kan hitta är detta. Lite irriterande. Är det så med Odd Molly, att de ibland gör bara några ex av något plagg eller är den bara slutsåld. Hittar lixom bara en enda bildTycker ni den var fin på annars?


Klänning H&M, underklänning Cream.

/Lilla H

Vi två.

I går kväll när jag kom ner och skulle lägga mig i sängen låg Lilla H och sussade gott på min kudde. Min man sov ju inte hemma den natten så jag passade på att lägga mig på hans sida. Äntligen en natt utan trängsel tänkte jag! Låg nog där i en timme och vred och vände på mig. Jag kunde bara inte somna. Tillslut så klev jag upp och kröp ner bredvid Lilla H på min sida. Med halva jag utanför sängen, en kokhet liten kropp hud mot hud, kissluktande blöja under täcket, två små fötter inkilade mellan mina knän, en hand lojt slängt över mitt ansikte och säkert en kudde full av löss så somnade jag på två röda. Det är tydligen då jag sover som bäst. Jag behöver henne. Allt med henne behöver jag! Det är verkligenheten.

/Lilla H

Löss!

Det kliar i mitt huvud! Ahhhh vad det kliar! Det går löss på min dotters dagis och jag har totalt spenderat 2 minuter där, utomhus.  Så jag inbillar mig. Jag vet! Men det kliar ändå. Snart kommer lillan gå här och klia sig i huvudet och då kommer jag få panik! Hatar löss!! Vad ska jag göra? Hålla henne hemma? Känns lite väl drastiskt va?

/Lilla H

Ljuvligt

Två fina klänningar från Mimi & Maggie. Tänker den svart till nyår och den röda till jul. Bland de finaste skapelser jag sett. Undra bara om min 2,5åring håller med? Mitt problem är att jag inte hittar några återförsäljare. Någon som vet? Hittade dem här men det känns som om att det inte hjälper mig så mycket.

/Lilla H

Lördag

Det är inte alltid jag och Lilla H hamnar på bild tillsammans men idag gjorde vi det! Ser ni någon likhet? Idag har vi varit på lekdejt hos Elias och sen lunchat hos svärföräldrarna. Ikväll är vi bjudna till gamla vänner som vi sällan träffar men eftersom att vi inte har någon barnvakt så åker maken ensam. Lilla H är så trött och känslig på kvällarna, jag har inte hjärta att dra med henne på vuxenmiddag som slutar vid midnatt och utan några andra barn eller något. Hon har det bättre hemma då. Så det bli mor & dotter kväll. Jag klagar inte faktiskt, det är så det är att ha barn. Man måste sätta sig själv i andrahand.


LillaH: blus Cubus, jeans Bonpoint & skor Zara
Mamma: kofta & blus Odd Molly, jeans 7 For All Mankind

/Lilla H

Dagens

Sitter här och väntar på min man som är och hämtar mat från vår restaurang här i byn. Jag är så hungrig, vi har spenderat eftermiddagen i simhallen. I morgon ska maken hjälp sin pappa och sen ses vi inte på nästan en vecka så vi passade på att ha lite familjemys. Åh varför tar det sån tid, jag är så hungrig. Restaurangen här hos oss har bara öppet en kväll i veckan så att få mat där en fredagkväll tar tid. Två timmars väntetid. Men det är det värt, det har sjukt god tapas! Tvingade min man att ta en dagens på mig. Han såg ut som ett frågetecken men han gjorde det i alla fall. Här kan ni förresten ana min nya hårfärg som är kastanjebrun. Har ju svart hår annars!


Kofta J.Lindeberg, jeans 7 For All Mankind, linne Odd Molly.

/Lilla H

ilovegorgeus

Ahhhhh så jäkla fina kläder har ilovegorgeus det är så man vill springa in i butiken och bara roffa åt sig allt. Är så glad att det finns en svensk webbshop som säljer kläderna. Hur länge är det tills månaden är slut och mitt shoppingförbud slutar?

/Lilla H

Ändring!

Nu har jag bestämt mig! Det skall bli ändring här på bloggen! Jag har läst igenom en massa inlägg och tycker inte riktigt att jag känner igen mig själv. Jag känner att jag virat in alla ord i silkespapper. Jag är inte sån. Det är inte jag. Det går knappt att förklara men det skall i alla fall bli ändring! Bjuder er på en bild på min solstråle (nåja, inte idag). Tror hon var sisådär 6 månader här. Kanske 7.

/Lilla H

Svar på kommentar!



Svar:
Jo men om du läser lite mer i denna blogg så förstår du att jag gillar dessa neutrala färger. Min dotter är 2,5 år och när hon själv vill börja välja kläder och färger så får hon göra det. Tills dess får hon "stå ut" med min smak och stil. Läs gärna under kategorin Haleys Kläder eller se min senaste videoblogg om barnkläder.

/Lilla H

Glad tjej!

Bad lilltjejen le mot kameran och visa sina fina tofsar och då fick jag det här gapet till leende tillbaka. Blir man inte glad då eller? Regn och rusk bryr vi oss inte om utan kör på vita basplagg under precis som det skall vara. Dagen ni ser mig köpa ett par mönstrade strumpbyxor tex då får ni ringa efter hjälp! (ps vissa dova ränder kan funka)


Klänning Cubus & skor Puma.

/Lilla H

Ingen bra dag.

Det är inte alltid lätt att vara 2,5 år. I bland sitter man och tittar på små barn och önskar att man var så liten för "de har ju inga bekymmer i världen". Men tro mig, det har de. Bekymmer alltså. Hela denna eftermiddagen har varit full av bekymmer för Lilla H. Allting är jobbigt, bökigt och går emot henne. Tålamodet är på noll och likaså mitt.

I morse när jag väckte henne blev hon vansinnig när hon såg att jag hade klätt på mig. Hon bröt ihop totalt och trots att jag la mig under täcket och allt så var hon vansinnig och skrek "ta av kleder!!!" och tårarna sprutade. När hon väl skulle klä på sig så ville hon absolut inte ha strumpbyxor utan kattbyxorna. Letade som en galning, hittade dem inte. Var säker på att de var på dagis och sa till henne att hon kunde byta byxor på dagis sen. Efter mycket tårar och tjut gick hon med på detta. Tror ni att byxorna var på dagis sen...nej.... suck... Sedan ville hon åka bil till dagis vilket inte var möjligt då maken försovit sig och tagit bilen. Att övertala henne till att ta på sig cykelhjälmen och bli upplyft på cykeln slutade med ett skrikande och sprattlande barn och en omkullvält cykel. Sedan har dagen bara fortsatt så. Nu är pappa hemma och jag hör dem från andra rummet och han verkar inte heller kunna göra något rätt idag.


Lilla vännen så mycket känslor som finns där inne.

/Lilla H

?

Det har varit en sån knasig start på denna veckan.
Återommer senare med normal updatering!
Nu skall jag hämta Lilla H och sen ska vi till Alice & Linda
och leka lite. Lilla H har längtat så efter Alice.
/Lilla H

Sessan Haley

I fredags efter dagis åkte vi in till stan för att spendera kvällen hos Lilla H:s morfar & mormor. Vi passade också på att byta lite kläder. Lilltjejen fick syn på den mest fantastiska prinsessklänningen inne på Kappahl och jag hade inte hjärta att neka henne den. Hon ville genast sätta på sig den i affären men jag lyckades få henne att vänta tills vi kom till mina föräldrars hus. Sedan har hon haft på sig den klänningen hela helgen. Visar er en bild senare!


Byxor & skor från Zara & blus från Lindex.

/Lilla H

Nytt

Jag skulle försöka få en bild på Lilla H i sin fina höstjacka från Zara men att fota en lekande tvååring är inte lätt. Idag bjöd vi hem vänner på frukost och efter att de ätit och röjt runt på Lilla H:s rum så gick vi ut i trädgården en stund. Jag älskar färgen på jackan och Lilla H klär så bra i den. Den är i storlek 80 och den är lite lång i ärmarna så förhoppningsvist kan hon kanske ha den nästa höst också. Köpte den ju i somras om ni minns.



/Lilla H

Hoppis

Nu är det äntligen i rullning! Min och Lindas plan på en barnloppis här där vi bor! Det skall bli spännande att se hur många som kommer och hur stort intresset är! Vi har fått in de första bordsbokningarna nu! Jippie! Vi tjänar ingenting på det för hyran av borden går oavkortat till världens barn. Ja där ser ni, välgörenhet på högsta nivå!


Bilden som respresenterar vår loppis "Hoppis". Våra fina döttrar i somras!

/Lilla H

Asian style

De må vara tokiga här i väst att sminka och piffa till barnmodeller men de är inte på något sett efter i asien eller vad tycker ni? Syftar på detta inlägget! Och vad är det med asiater och ljus hy. Varför vill de se så ljusa ut som möjligt? Och europeér som vill vara solbrända. Folk kanske borde byta världsdelar!

/Lilla H

Ny kofta!

Hej på er tänkte bara kika in snabbt och visa upp mina nya kärlek. Min nya kofta från Ester Elenora! Visst är den underbar. Jag skulle kunna bo i den varje dag, klart värd varenda krona! Här kan ni se en bättre bild på den. Den finns bara i one size vilket gör att den är rymlig och skön. Kolla in hur fin den är i ryggen!


Ledsen för dålig bildkvalité, tog bilden som hastigast hos mina svärföräldrar.

/Lilla H

Simhllen

Igår jobbade min make hemifrån så vid tretiden hämtade vi upp Lilla H från dagis och åkte till BVC för 2,5 års-kontroll. Hon skötte sig utmärkt och efter det åkte vi in till simhallen i stan och badade alla tre. Det var supermysigt. Först höll vi till i barnpoolen som jag verkligen tyckte var jätte bra. Massor av leksaker, tre olika sektioner och flera rutschkanor. Sedan gick vi bort till äventyrslandet där vi både åkte runt i strömmen, branta ruschkanor och bubblade med en massa bubblor. Lilla H fick på sig en sån där gul simdyna och hon simmade runt själv. Som en liten katt såg hon ut. Självklart var vi alltid steget efter henne. På vägen hem sedan stannade vi på Mc Donald's och åt. Det var en trött men glad tjej som somnade vid åtta igår kväll. Det är så mysigt med familjeaktiviteter, bara vi tre.


Lilla H i sin älskade "fisk-bikini" som jag köpt på tradera. Badblöja under var säkrast.



I bilen på väg hem med pommes i knät. Lilla H åt upp sin pommes, alla äppelbitar och drack en massa mjölk.
Man blir hungrig av att bada.

/Lilla H

Dagens fråga!


/Lilla H

Pappatid

Flera kvällar i veckan brukar Lilla H promenera med sin pappa till affären efter vi ätit kvällsmat. Det är några kilometer dit och Lilla H brukar glatt gå hela vägen körandes med sin dockvagn framför sig. Väl där går de runt i affären, tittar på djurleksaker, frukter, godis, pratar med folk de känner och så köper de en banan som de äter sittandes på stolarna som står vid kassorna. Lilla H älskar detta. Ibland går de hem men ofta brukar jag komma och möta dem med bilen så de får åka hem sista biten. Här nedan ser ni Lilla H redo för en sådan utflykt förra veckan.


Klädd i Puma + halsduk & mössa.

/Lilla H

Ut med det gamla....


Ny design på bloggen. Tack Saija för hjälpen! Är inte helt på topp idag efter gårdagens kräftskiva. Men det var det värt, hade så kul! Nu ska jag sticka iväg och städa stugan innan soffan väntar några timmar! Bjuder er på en gammal bild på mina två älsklingar så länge!

/Lilla H

Dagens dagistjej

Utanför dagis i morse. Märker att hon ser så avlång ut i ansiktet när hon har nappen i munnen, egentligen är hennes ansikte ganska runt. Om vi ska sluta med napp snart? Nej. Om vi ska sluta med gosen snart? Nej. Allt för stora förändringar har skett i henne liv nu och kommer att ske för att vi skulle tvinga henne att sluta med det. Hon är 2,5 år.


Tröja med spets Ellos, klänning Ralph Lauren & skor Zara.

/Lilla H

Stella McCartney

Snubblade över Stella McCartneys barnkollektion som hon gjort för GAP. I like it! A lot! Stilrena med söta detaljer. Jackorna nedan var ju bara sååå tuffa. Lilla H har en tröja med liknande knäppning men den är snart för liten. Kanske man skulle slå till!

Stella McCartney for GAP Kids & Baby GAP [First Look]



Stella McCartney for GAP Kids & Baby GAP [First Look]

/Lilla H

Jag

Som utlovat, en outfitbild på mig. Det är många som efterfrågar det och jag skall försöka bli bättre men oftast går dagen av bara farten och jag glömmer bort att fota mig själv. Plus att vi renoverar lite så allt är kaos hemma just nu med speglar och kameror.


Svarta jeans från Rock & Republic, vitt linne med volang Odd Molly,
vit kortärmad tröja Ralph Lauren & kofta från Filippa K.

/Lilla H

Dagiskläder

Lilla H igår på väg hem från dagis. Klädd i vitt hela dagen utan några större fläckar. Ni ser det går! Om hon ser trött ut? Absolut, lilltjejen är supertrött efter dagis och vill raka vägen hem och mysa i soffan och se på tigers filmen! Håll till godo senare idag kommer det en dagens mamma också för en gångs skull!


Klänning Kappahl (förra årets, se tidigare inlägg här), skor Zara.

/Lilla H

Sommar.

I söndags var det riktig sommarvärme. Glädjen visste inga gränser när Lilla H fick ta på sig fiskarna (henne bikini med fiskar på) och leka med vattenslangen, springa barfota i gräset och leka med Jenna i sin lekstuga. Vi åt lunch ute och njöt riktigt riktigt mycket av vädret. Flera såna dagar snälla! Det behövs nu innan vintern kommer!


Söt bikini i turkost köpt på tradera.

/Lilla H

Dagens dagistjej.

Min Lilla H utanför dagis. Numera är hon inte en prinsessa, hon är en drottning!
"Dottin"

Grå tröja H&M, resten Zara ♥

/Lilla H

IKEA (igen!!!)

I lördags var vi på IKEA för det var lite event som hände där. Kom hem med en massa saker som vanligt. Bland annat kan ni ju se hur många ljus min make insisterade på att köpa. Tolv förpackningar! De kostade 15kr st och han tog först 10 st, men slängde sedan i två till. Han motivering var "jag vill inte behöva åka till IKEA i vinter bara för att du har slut på ljus". Så nu har vi värmeljus hemma. Tolvhundra stycken! Lilla H älskar den nya bilen och bakluckan passar utmärkt till att leka i efter ett blöjbyte.

/Lilla H

Självvalt

Tänkte försöka visa er vad Lilla H hade på sig på lördagens kräftskiva. Hon valde kläder själv. Röd klänning från Zara och bruna minnetonkas från H&M. Funkade ganska bra. Frammåt kvällen la jag till ett par vita strumpbyxor. Hon är helt inne på sesessa-kenning och älskar att säga till alla att hon har en prinsessklänning på sig. Jag säger till henne att alla klänningar är det och då tror hon det. Prinsessor har väl inte bara stora fluffiga saker? Vet inte var hon har lärt sig det dock.

/Lilla H

Finally!

Äntligen är den min!
Det har tagit ett tag att få tag i den men äntligen så har jag den snart i mina ägor.

/Lilla H

Tur!

För några dagar bestämde jag mig för att göra slag i saken och köpa mig ett par Reebok EasyTone. Har funderat på det hela sommaren faktiskt. Så jag gick in på Stadium och när jag var på väg ner i rulltrappan så plingade det i min telefon. Det var ELLOS som visst ville mig någonting. Nej men sedär, 40% rabatt på skor i tre dagar och det gäller även varumärken (gör oftast inte det). Perfekt! Provade ut vilka skor jag ville ha sedan gick jag ut och klickade in mig på Ellos hemsida och beställde dem. 40% billigare. Ibland får man ha tur!


ps. Med rabattkoden 245509 kan du också köpa billiga skor på ellos.
Det är 40% på första paret och 20% på andra paret. Gäller även varumärken plus fri returfrakt. Erbjudandet gäller dagen ut. (obs ej reklam)

/Lilla H

RL Paket

Får ibland kommentarer att jag aldrig visar vad jag shoppar till mig själv. Det beror på att det mest är tråkiga basplagg. Dock damp det ner ett paket från Ralph Lauren i går och där fann det en tröja även till mamma. Ett vitt fint basplagg med söta detaljer. Sen självklart några klänningar till Lilla H. Visar er två av dem, den tredje har hon på sig på dagis idag.



Oj vad skrynklig den rosa klänningen ser ut. Lilla H stuvade ner den i sin handväska igår och sen fick den ligga där över natten. Tur att den är tålig. Kör på långa armar nu till vintern. Gillar spännena på den marinblåa.

/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!