Hej

Jag mår fortfarande ganska dåligt och dagarna passerar förbi i en slags konstig dimma. Vi har i alla fall hatf fullt upp. Vi åkte ju som sagt till Malin och Jespers stuga vid kusten söder om Kalmar. Barnen hade väldigt roligt och lekte och badade ihop. de hade en pool på tomten och Haley och Elias badade hela tiden i den. Rätt som det var så var de i poolen igen. Männen ägnade sig åt att dricka rom & cola. Själv tog jag det piano.
 
Jag har kräftor som väntar i kylen. Undra vem som vill äta dem med mig? Så jäkla gott med kräftor, typ det enda jag kan känna sug efter. Det och isglass.
 
Vi har en pool här på trädgården också. Haley badar i den så fort hon kan. Dock har det skett en olycka i den så vi måste byta vatten. Lite jobbigt! Får se hur länge detta väder håller i sig!
 
Maken har i alla fall invigt sin nya grill. Den är stor, 67 tum, det får plats en massa mat på den. Det är lite solsidan över det hela. Hoppas jag inte finner honom här ute mitt i natten!
 
/Lilla H

I baksätet

Sitter i baksätet på bilen just nu inne på Felleson. En affär som säljer träbitar. Min make är där inne och ber dem såga något. Idag har vi köpt en Belle-klänning till Haley. En lika dan som Alice har. Vi tog sista exemplaret och den kostade 349 kr. Vi tyckte det var en aning dyrt men Haley verkade inte fundera över den saken. Vi skippade klackskorna. jag menar hon är ju 3 år gammal. Men jag lovar en dag sitter de där skorna på fötterna.
 
I morgon åker vi till kusten för att hälsa på Malin och Jesper i deras stuga. Blir mysigt. Jag mår ganska dåligt och har inte kunnat jobba eller göra något direkt, mest bara suttit och gjort inget. Tänkte ägna mig åt det på stranden i morgon om vädret vill.
Bjuder er på en gammal men söt bild på min älskling!
/Lilla H

Senaste tiden.

Hej på er! Sen vi kom hem från Italien har det gått i 110! Jag har jobbat några nätter, min make har haft semester och hunnit dona lite på huset. Vi har tagit igen tid med vänner och familj och hunnit en sväng till Öland.
 
Vädret imponerar inte som ni kanske förstår även om det var ganska skönt att det var lite svalare när vi precis kommit hem. Efter några jobbpass bestämde vi oss i Söndags, väldigt spontant att åka och hälsa på vänner på Öland. De campar där så vi tog med luftmadrass och inkvarterade oss i deras förtält. Mysfaktorn var hög trots att jag var väldigt frusen på grund av för lite sömn. Haley och deras son Liam lekte hela tiden.
 
Vi besökte trollskogen som vi typ gick lite vilse i så vi var ganska trötta när vi väl kom ut. Två kilometer blev betydligt fler. Vi besökte också en helmysig restaurang som heter K.A.L.K som ägs av en kille härifrån där vi bor. Det bästa var nog den enorma lekhörnan för barnen. Tummen upp för såna barnvänliga restauranger.
 
Igår stjuvstartade vi kräftsäsongen och käkade kräftor. Älskar kräftor!
 
Haley & Liam
/Lilla H

Hejdå från Italien!

Nu börjar våra två veckor gå mot sitt slut och det är dags att hoppa in i bilarna (för de som åker bil) och flygplanet och bege sig hemåt. Dessa två veckor har verkligen varit härliga! Men som man säger, borta bra men hemma bäst. Det skall bli skönt att få sova i sin egen säng igen och vakna i sitt eget hus! Vi hörs igen när vi är hemma igen!
 
Avslutar med en fin bild på oss alla!
/Lilla H

Trots

Bara för att man är på semester betyder det inte att ens treåring inte trotsar och får utbrott. För några kvällar sedan skulle vi in till den gamla staden Gaeta och äta men Haley ville absolut inte följa med. Hon ville heller inte klä på sig. Detta struntade vi i och satte in henne i bilen i bara blöja. Väl framme skulle hon fortfarande inte klä på sig så hon fick helt enkelt åka runt i blöja. Vad ska man göra. Tillslut ville hon ha sin klänning. Ja just det, då ville hon plötsligt ha den klänning som hon vägrat ta på sig hemma som vi då lämnade hemma.
 
 
/Lilla H

Sugen på pizza?

Försökte publicera ett inlägg om Italiensk pizza för några dagar sedan men det verkar ej ha kommit upp. Här kommer bilden som hörde till inlägget i alla fall. Olofs pizza som han åt i Neapel.
 
/Lilla H

Tredje gången gillt.

Vi har varit på utflykt till Pompejii denna veckan. Det är tredje gången jag är där. Tyvärr fokuserade jag mest på att försöka släpa runt vagnen på alla steniga gator så jag tog inte in så mycket. Det var också extremt varmt. Men det var en trevlig utflykt. Haley sov sig igenom Pompeji. Innan hade vi stannat till vid vulkanen Vesuvio där Olof klättrat ända upp till vulkanens krater. Jag hoppade den vandringen och satt i baren i stället och väntade på honom.                            
Är lite irriterad. Hade så många fina bilder att visa er men att ladda upp bara en tog ca 30 minuter så jag hoppar över de andra för tillfället.
/Lilla H

Stranden

Igår blev det ingen strand för mig. Olof och Haley gick dit men jag stannade hemma i lägenheten och satt på altanen och läste. Idag blev det en sväng dit på förmiddagen. Vågorna var riktigt höga idag och det var sjukt roligt att slänga sig i dem.
 
Haleys kusiner är ju med på denna resan och hon är som tokig i dem. Så fort hon kan springer hon över till deras lägenhet (som ligger vägg i vägg) för att få vara med dem. I vattnet leker de i evigheter med henne och hon trivs verkligen med dem. Här nedan leker Haley med kusin Siri på stranden tidigare idag.
 
/Lilla H

Napoli

Idag tog vi en tur med bilen till Neapel. Min man har bränt sig ganska rejält på benen och axlarna (skall visa er bilder sen) så det fick bli en strandfri dag. Vi var faktiskt inte så imponerade av Itakliens tredje största stad. Det var fint där och så men inte som Rom. Vi åt lunch och gick sen på museum. Haley var så snäll och skötsam och satt stilla i vagnen hela tiden när vi gick runt och kollade. Kan inte ha varit så spännande för henne.
 
 
På museet fanns ett "secret room" där saker med erotiska inslag fanns. Dessa hade man grävt ut från olika utgrävningar. Visar er ett exempel på vad som fanns att beskåda. Vet inte vad jag skall tycka. Haley noterade att flera av figurerna hade "bara rumpa" i alla fall.
/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!