Me & You

Är vi fina, mor och dotter?

/Lilla H

Utelek

Ja vi har varit ute mycket i helgen. På fredag eftermiddag kom Charlie förbi med sin mamma och fikade. Vi åt frukttallrik och drack mjölk i vårsolen. Årets första jordgubbar åt vi också.

I lördags åt vi våfflor till lunch ute och sen grillade vi hos vänner på kvällen och idag har vi donat i trädgården, eldat och lekt.

/Lilla H

Liten vårtjej!

Här har vi en som tror att det är sommar ute. Barfota i ballerina utan jacka.

Har röjt upp i trädgården och vårstädat bland buskar och stenar. Har även sågat ner två nyponbuskar med farligt vassa taggar för lillan. Gillar inte nypon ändå.

/Lilla H

Födelsedag

Här är en bild på brickan vi ställde i ordning kvällen innan hon fyllde. Sedan även en bild på Lilla H på simhallen. Hon fick välja aktivitet och självklart ville hon åka och bada. I handen har hon sina presenter som självklart skulle med också.

/Lilla H

Snart så....

I morgon fyller Lilla H 3 år. Det skall självklart firas. Inte minst för hon själv har sett på Alfons Åberg när han har barnkalas och vill nu själv ha ett. Sen tycker jag om födelsedagar. Jag tycker de skall firas.

Ang presenter har vi velat fram och tillbaka. Tillslut så köpte vi en Ariel docka med fena och klännings osv. Ca 600 kr blev det. Sen såg jag en annons på blocket där de sålde 25 barbiedockor för 400kr inklusive en Arieldocka. Så det slutade med att vi lämnade tillbaka det vi köpt i affären och slog till på de 25 dockorna istället. Kan ju säga att det var väääääldigt många dockor. Vi valde ut 5 st, fler kan hon ej få, hon kommer inte kunna ta in det ändå. Jag och min man har kammat, klätt och gjort dem fina.  Här nedan kan ni se vilka vi valde ut. Vi tänkte de kunde vara disneyprinsessorna som hon gillar. Resten får vi portionera ut i lagom takt.

Paketen är inslagna och klara och ligger här på en bänk hemma. Lilla H är så duktig hon peka på dem och säger att det är henne paket men hon tar dem ej eller försöker öppna dem. Jag har lagt dem synligt för henne just för att hon skall se dem och längta lite./Lilla H

Ledig dag!

Idag har hela kommunen stängt ner skola och barnomsorg så jag har varit ledig med Lilla H. På förmiddagen hade vi fikagäster här. Det lektes och fikades om vartannat.

Sen hämtade vi upp svärmor och drog in till stan för shopping och lunch. Jag handlade saker inför helgen då det vankas två kalas för Lilla H. Vi var i leksaksaffären också och självklart smygstartade vi födelsedagsfirandet med några småsaker.

En bild på dagens Lilla H. Vårjacka från Kappahl, grön tunika från Ralph Lauren, jeans Zara & skor Puma.

/Lilla H

Frisör

Det är dags för min dotter att gå till frisören snart. Hennes hår är ganska långt och börjar se sådär stripigt och fult ut som barns hår ofta gör om man inte springer med en kam efter dem hela dagen.

Tror jag skall visa frisören denna bilden. Gillar frisyren här.

/Lilla H

Huvudfotingar

När börjar barn rita huvudfotingar? Min dotter fyller ju snart tre år. Är det korrekt ålder?

/Lilla H

Lördag

Dagen började hos Alexandra son bjöd in till Pompdelux party. Hon hade dukat fram en fantastisk frukost. Lilla H blev några plagg rikare. Hon fyller ju år snart. Sedan åkte vi ner till stan och åt lunch med min bror och Sandra. Det blev tapas. Efter det tog Lilla H och jag en runda på stan. Lilla H shoppade solglasögon och två nya barbafigurer till samlingen. Jag passade på att pumpa däcken till vagnen. Vilken skillnad!

Måste verkligen berömma min lilla dotter. Hon fyller snart tre år och hon beter sig som ett exemplariskt barn när vi är ute på saker. På restaurangen satt hon fint på sin plats hela tiden. Inget stim eller stoj eller gnäll. På stan gick hon bredvid mig och kikade på saker precis som mig och när jag pumpade vagnen (vilket tog en liten stund) stod hon snällt stilla bredvid vagnen och väntade. Det hände massor på gågatan och jag behövde absolut inte oroa mig över att hon skulle springa iväg eller börja skrika och gnälla. Duktiga fina barn!

/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!