Home Away From Home

Nu är den nya bloggen äntligen uppe!
Klicka här eller på bilden nedan för att komma till Home Away From Home!
 
Den ligger kvar på samma portal för jag kan den bäst. Tar tid att lära sig nya koder osv och jag ville få det här bytet gjort smidigt så då blev det samma. Bloggen Lilla H kommer att ligga kvar ett tag till men kommer så småningom tas bort helt. Hoppas ni följer med till den nya bloggen. Spara den som bokmärke eller tryck på knappen i menyn för att följa den på bloglovin'. 
 
/Lilla H

Gymnast

Min kära dotter är väldigt inne på att göra konster och dansa osv. En favoritsyssla är att balansera uppe på soffkanten och stå på ett ben.

/Lilla H

Förberedelser

Idag har vi skrivit en lång lista på saker vi måste kolla upp innan flytten. Att bara ta sitt pick och pack och flytta är inte ett alternativ. Vi har både hus, bil, lån, möbler, abonnemang osv som måste ses över. Vi vet ännu inte om vi ska sälja vårt hus eller hyra ut det. Vi har sagt upp en massa abonnemang idag, det har tagit sin lilla tid, inget företag släpper villigt ifrån sig sina kunder. 
 
Inte nog med att vi har mycket här hemma, vi har en hel del att ta tag i i England också. Bostad och förskola står högst på listan just nu. Just skolsystemet i England är en djungel. Barnen börjar ju någon form av skola redan vid fyra års ålder så det kommer Haley också få göra. vi kommer inom snart framtid åka över för att besöka skolor och titta på bostäder. 
 

I detta huset tittar vi på lägenheter just nu!
/Lilla H

Sjuk

Denna helgen har gått i sjukdomens tecken. Hela veckan faktiskt. Hela dagen igår låg lillan på över 39 grader och vi fick inte ner den. Vid febertopparna runt 40 grader kräktes hon. Stackars liten! Idag har febern legat lite lägre men ändå varit där. Vissa av er undrar säkert varför vi inte gav henne Alvedon? Jo det kan jag berätta, det är näst intill omöjligt att ge en treåring Alvedon. Den smakar verkligen S.K.I.T och går inte att lura ner i något drickbart. Faktiskt har hon låtit mig ge henne IprenSUP vis enstaka tillfällen och det har hållit nere febern max en timme. Tips till er där ute, SUP är nästan enklare alternativ än via munnen. Men då måste man vara helt överens med barnet. Annars känns det som ett övergrepp.

Annars har jag tvättat sjukt mycket tvätt, sängkläderna för andra gången i veckan och handdukar och nedspydda kläder. Börjar bli måttligt road av det nu.

Här får ni en härlig bild på min tjej ej kylig majdag.

/Lilla H

Nu så....

Nu kan jag äntligen avslöja vad det är för karamell jag gått och sugit på ett bra tag. Vi ska flytta! Till England!
 
Om ca två månader flyttar vi till England då min make har fått ett jobb där. Detta har varit på gång i snart ett år och jag är så glad att det äntligen är klart! Självklart kommer jag blogga därifrån och det är det som är det nya med bloggen! Jag kommer fokusera lite mindre på enbart Haley och istället blogga om oss alla och om hur det är att bo i England osv. Ni kommer att få följa oss i både motvind och medvind och jag hoppas att ni kommer att gilla det! Vi är ju en familj på tre och omställningen kommer att bli stor för oss alla, inte minst för Haley som inte pratar ett ord engelska!
 
Gammal bild på oss från nyår 2009/2010. 
 
/Lilla H

Kompis

Haley träffade sin kompis Meja igår som bor i Göteborg. Meja fick en present eftersom att hon fyllt år. Mejas mamma Helga är min barndomskompis och efter att tjejerna lekt en stund lämnade vi av dem och mötte upp Maja & Alexandra, två nära vänner och vi har alla gått tillsammans i grundskolan. Det var kul att ses alla fyra. Ska försöka leta upp en bild på oss när vi var tonåringar!

/Lilla H

Changes

Det kommer hända saker med bloggen snart. Förändringar är på gång jag håller på att jobba på dem. Dels kommer jag byta bloggportal och dels kommer bloggen ta en annan inriktning. Till det bättre hoppas jag och jag hoppas att ni vill gölja med mig och fortsätta läsa. Kan bli lite klent med inlägg här under tiden men jag skall försöka updatera så mycket som möjligt.
 
Jag är sjuk förresten. Min kropp beter sig inte alls som jag vill och det känns som jag går omkring i ett vakum. Får se om läkaren kan reda bot på det.
 
/Lilla H

borta

Föregående inlägg är borttaget då det rasade in kommentarer, både bra och sakliga men också negativa och nedlåtande och det slog bara... jag orkar inte den debatten här på min blogg..... så är det bara. 
/Lilla H

Kalashelg

Hjälp, känner att jag behöver ta helg efter helgen! Fullt ös har det varit. I fredags var jag på bokklubb. Vinglade inte in på uppfarten med cykeln förren efter ett. Dagen efter vankades det kalas för Haleys kompis Alice, något som Haley sett fram emot ända sedan hon fick injudan. Dock var det lite läskigt med så många okända barn så hon var lite reserverad i början men efter någon timme släppte det och hon försvann upp på Alice rum tillsammans med de andra barnen. På kvällen hade vi sedan kompisar hemma och på söndagen var det kalas för kompisen Charlie på schemat och efter det barngympa. Pust!
 
Alice är lika tokig i prinsessor som Haley och självklart hade hon prinsesstema på dukningen.
 
Det bjöds på glass med massa goda tillbehör.
 
En nöjd tjej som efter skattjakt hittat sin skatt!
 
 
 
 
/Lilla H

Klar!

Sådär då var man klar! Puss på er!
 
/Lilla H

Bokklubb

Snart ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning inför kvällen. Det vankas bokklubb ikväll. Lite ovanligt att det är på en fredagskväll men det är ju desto roligare! Ser fram emot god mat, vin och tjejsnack. Jag har varit sjuk hela veckan och hållt mig inne så det ska bli kul med lite variation nu.  Bokklubben är egentligen vår mammagrupp som vi gjorde om till bokklubb efter att folk gick tillbaka till sina jobb. Nu ses vi ca var 6:e vecka. Trevlig helg på er!
 
/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!