Rösta gärna!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

/Lilla H

Liiiiiiten olycka!

Dagen efter midsommarafton skulle jag snabbt ta mig ur campingen för att åka och handla. Det ösregnade och jag skulle backa för att komma ut. Backade rakt in i en lyktstolpe så den blev helt sne. Fick lite panik. Som tur var syntes det ingenting på bilen. Inte en enda lite skråma. Lyktstolpen fick några grannar skjuta tillbaka igen så den stod upprätt. Så klantigt!



Har ni klantat er någon gång bakom ratten?

/Lilla H

Klänning

Jag har fått frågor om min klänning på midsommarafton och den kommer från Rachel Zoe for Lindex kollektion. Älskar den! Ska köpa den i flera färger tror jag.

/Lilla H

Säljes

Klänning från Ralph Lauren.
9-18 months.
Aldrig använd! För liten för Lilla H.
Nypris 700kr.
Mitt pris 250kr.
Maila [email protected]
Först till kvarn!


SÅLD!

/Lilla H

"Så går vi runt kring en midsommarstång....."

Dans kring midsommarstången tillsammans med vänner. På bilden ser ni Sandra och deras supersöta son Liam som de adopterade innan jul. Barnen gillade dansen men trived bäst i våra famnar. Bilden är lånad av Sandra.


Lilla H:s klänning kommer från Zara.....

/Lilla H

Midsommar

Äntligen! Har försökt att blogga i flera dagar nu men datorn har ej velat vara med. Tänkte berätta lite om midsommar men känns som att det är över nu. Vi var i alla fall i Västervik med tre andra familjer som har barn i sama ålder som Lilla H. Vi hade det underbart och trots att vädret inte alltid var med oss så gjorde sällskapet att vi fick den bästa midsommaren någonsin.

Johanna och jag till varandra efter några glas för mycket inne på schlagershowen: Vi kan lugnt mäta oss med alla ungdomar här. Det syns inte att vi är äldre!

Mmmmmm...... säkert!

/Lilla H

!!!

Det funkar inte att blogga just nu. Återkommer när det gör det!
/Lilla H

Älskade dotter!

Min dotter är så fantastisk. Jag förstår inte hur jag kunnat leva ett liv utan henne. Sen jag fick henne känns det som allt börjqar falla på plats. Med livet, allting känns bra! Hon är en underbar tvååring som pratar hela tiden, är nyfiken, frågvis, modig, social, smart och rolig. Jag längtar efter henne så fort vi skiljts åt och mitt hjärta blir varmt så fort vi träffas! Hennes mor och farföräldrar får inte nog av henne och hon är stormförtjust i dem också! Jag är så stolt över henne och den person hon blivit!

/Lilla H

Svar på kommentarer!

Jag har samlat ihop en del frågor som ofta återkommer i kommentarsfälten. Här nedan har ni svaren! 


Fråga: Vilka är dina bästa resetips? Du gav så bra tips när du var på Kreta, har du fler?
Svar: Jag är ingen expert på att resa! Men mina tips är att ta med saker hemifrån som barnet verkligen gillar. I vårt fall var det favoritdockan, dockvagnen, Nicke Nyfiken-filmer, hennes kudde och täcke osv. Sen att ta det lugnt. Inte stressa runt och hinna med allting. En tvååring tycker inte det är roligt ändå.


Fråga: Hur gjorde du för att inte få några bristningar på magen och hur höll du vikten nere under graviditeten?
Svar: Ingenting. Jag gjorde absolut ingenting. Jag smörjde inte in magen och jag åt det jag ville. Jag gick upp 9 kilo och mödravården var på mig ibland att jag var tvungen att äta mer. Men eftersom att bebisen växte som den skulle så var det ingen direkt hets.


Fråga: Var köper du alla fina kläder till din dotter?  Använder hon bara märkeskläder?
Svar: Jag köper kläder överallt. En favoritbutik är faktiskt Kappahl. Gillar inte PoP. Jag köper inte bara märkeskläder utan jag går på vad jag tycker är fint, om det sen är dyrt eller billigt spelar ingen roll.


Fråga: Varför lägger du ut så få bilder på dig själv?
Svar: För att det är oftast jag som står bakom kameran :-)


Fråga: Hur fick du jobbet på BB?
Svar: Jag visste redan när jag började plugga att jag ville jobba med barn/ungdomssjukvård så jag har mailat och ringt runt. Sen fick jag praktik på barnakuten och det hjälpte mig nog en del att få jobbet på BB. Mina tips är att vara framme hela tiden, visa att du finns och är intresserad och ge inte upp. Folk sa till mig att det skulle vara jätte svårt att få de jobben jag vill ha men jag gav mig fanken på att jag skulle få in en fot och nu har jag det!


Fråga: Hur får du Lilla H's hår att ligga så fint hela tiden. Mitt barn ser alltid rufsig ut i håret.
Svar: Jag gör ingenting. Håret faller så helt enkelt. Dock klipper hon sig hos en frisör som klipper upp håret där bak så det blir en riktig frisyr och jag använder inpackning på hennes hår ibland.


Fråga: Kan du tänka dig att sälja kläder på bloggen?
Svar: Nej, antar att du menar Lilla H's gamla kläder och nej, jag vill behålla dem.

/Lilla H

Utflykt

Min dotter går på världens bästa förskola med de mest underbara fröknarna. Hon verkligen älskar att vara på dagis! De är nere vid sjön och badar varje dag det är varmt, annars är de ofta i skogen och knallar omkring eller aktiverar sig på något annat sätt. I torsdags var Lilla H med dagis på utflykt. det var tre fröknar och sex barn som tog tåget till Kalmar och besökte 4H-gården. Lilla H var alldeles lyrisk över att få åka tåg. På 4H-gården klappade de djuren och lekte länge på deras enorma lekplats. När medans barnen sov sött i vagnarna promenerade fröknarna tillbaka in till Kalmar och sedan gick de alla och åt på Mc Donald's inan de tog tåget hem igen. En sån härlig dag för Lilla H som inte pratade om något annat än tåget när hon kom hem.


En lycklig tjej på tågperrongen. Hatt från H&M, klänning Ralph Lauren & skor från Puma.

/Lilla H

Helgen

Igår bjöd vi hem vänner på middag & spelkväll. Maken hade lagat goda kyckling och karrespett med någon kryddstark jordnötssås till och på det blev det jordgubbstårta. Perfekt kväll! Helgen har annars bestått mest av slappande och plugg. Eftersom att jag jobbar nu så hinner jag inte med att plugga så mycket i veckorna så då får jag ta till helgerna. Igår tog maken med sig Lilla H på miniutflykt till järnaffären, sen åkte de och klappade får och sen handlade, så jag skulle få lite lugn och ro hemma.

/Lilla H

Zaaaaaaara!!!

Nya plagg från zara som bara måste hitta sin väg in i Lilla H's garderob.
Mia hjälp!! Hinner du mellan bröllopsbestyren?!
JEANS ROSETTSKÄRPBYXDRESS MED SNÖRE SOM SKÄRPSKJORTA BLOMMOR

/Lilla H

BB

Ledsen för dålig updatering (igen!!!). Denna veckan har jag startat mitt jobb på BB så jag har haft fullt upp med det, samt plugg och familj. Jag älskar jobbet på BB. Jag längtar dit varje kväll. Har så roligt, lär mig så mycket och känner att jag hittat hem. Jag älskade att vara på barnakuten också så jag vet att det är inom barnsjukvård jag skall jobba. Så är det bara!

Missade vår kära bokklubbsträff i onsdags för jag jobbade kväll, så kan det gå.


Mars 2009, några dagar innan jag åkte in till förlossningen.

/Lilla H

Kreta del 2

Här kommer flera bilder från vår semester!


Lilla H och pappa är på väg till poolen. Försökte första dagen att ha på henne en UV dräkt men den åkte av så fort första droppen nuddade henne och sedan vägrade hon ha den på. Varje dag körde hon i alla fall sin "bebis" till badet.


Stackars "bebisen" fick snällt bada på alla möjliga sätt. Alla andra barnen i poolen var avundsjuka på Lilla H's docka då hon var den enda som hade en sådan leksak. En pappa fick till och med köpa en docka till sin dotter efter några dagar. Här har förresten armpuffarna åkt av också.


Efter en hel dag med sol och bad var det skönt att ligga på filten på balkongen och titta på Nicke Nyfiken medans mamma & pappa passade på att koppla av med ett glas vin och en god bok. Den bärbara DVD spelaren var guld värd.
/Lilla H

Skåne

Dygnet i Skåne var härligt. Vi anlände ganska sent på fredagskvällen och då blev det hämtpizza i stugan och en massa snack och minnen. På lördagen dukades det upp frukost ute med nybakat bröd. Sen tog vi det lugnt ute i solen ett tag och begav oss sedan ner till stranden. Lilla H älskade verkligen att springa omkring i sanden. Hon slängde sig och rullade runt, jaga oss och tjoade. Bada ville hon också.

Framåt kvällen packade vi in oss i bilen och körde hemåt igen. Kallt var det här hemma. Vi dök direkt in hos Sandra & Marcelo och blev bjudna på grillad mat, sen spelade vi spel och hade trevligt resten av kvällen. Lilla H's kompisar Jenna & Liam var också där med sina familjer. Det var en trött liten flicka som kom i säng vid halv tolv och sedan sov till klockan 10 idag.


Det var långgrunt så jag och Lilla H gick omkring länge i vattnet och aktade oss för vågorna. Om ni undrar varför jag pixlat på Lilla H's rumpa är det för att jag inte vill lägga ut bilder på henne utan kläder.


Lilla H iaktar det stora byggprojektet som killarna startade upp med hjälp av hennes leksaker.


Mamma & Lilla H bygger sandslott vid vattenkanten.

/Lilla H

Fredag

Lilla H med sin pappa äter lunch vid poolbaren på Kreta. Tittar ut på regnet och saknar genast den avslappnade härliga stämningen på vår semesterresa. Vi delade ofta på en clubsandwich. Den var så stor att hela familjen blev mätt på den.

Ikväll bär det av till Skåne så jag hoppas på lite strandhäng i morgon! Lilla H har aldrig badat i havet. Kanske tycker hon att det är för kallt. På Kreta skippade vi havet helt och hålla och höll oss till poolen.




Ännu en bild på ett av favoritställerna. Hotellets egen minikarusell som Lilla H älskade. Vet inte hur många euro jag stoppade i karusellen varje kväll. Hon åkte och åkte och tyckte det var lika roligt varje gång.

/Lilla H

Favorit

Min favoritoufit på Lilla H på Kreta var denna söta blommiga roomper hon fått av sin farmor. Den var underbar på, sval och skön och praktiskt då det är knappar i grenen som underlättar blöjbyte! Hittade den på Åhlens! Hon hade den även på sig på flyget hem då den är så bekväm.


Får hjälp av pappa nerför trapporna från restaurangen. Lilla H är superduktig på att gå i trappor men tyckte att dessa var lite högre än de hon är van vid hemma.

/Lilla H

Grill

I går skulle jag egentligen i väg på bokklubb på kvällen men hon som skulle ha det var sjuk så det blev inställt. Istället samlades lite folk hemma hos oss för en spontan grillning. Det var supermysigt, barnen lekte med varandra och satt nöjt och åt vid sitt barnbord och vi vuxna vid det stora bordet.


Det blev grillat kött, pommes och tzatziki igår.



Vi plockade ut Lilla H's vita bord från hennes rum och lät barnen sitta vid det och äta. De älskade det!



En liten skymt av vår altan och trädgård.

/Lilla H

Bondgården

Igår skulle Lilla H egentligen varit på dagis men hon och jag tog ledigt och följde med kyrkansbarntimme-gruppen på utflykt till en bondgård. Att få träffa alla djuren live som hon tidigare bara sett på Nicke Nyfiken var en upplevelse. Bäst tyckte hon om kaninerna. Att klättra upp på en stor sten i fårhagen var också populärt! Vi matade även fiskar, klappade grisar och tittade på höns. Ponnyridning var inget damen var intresserad av.


Den "stora" stenen i fårhagen klättrade Lilla H upp på gång efter gång. Hon sträckte upp armarna i luften av lycka när hon var uppe. Mqan ser det inte på bilden men framför den är ett litet stup, där nedanför står jag.

/Lilla H

Ny frisyr

Ledsen för dåligt bloggande igen. Vi är igång från tidig morgon till sen kväll. Nu när det är så fint väder ute vill man bara umgås med sina vänner och sitta ute och njuta i trädgården eller vid sjön.

Ville försöka visa er bilder på Lilla H:s nya frisyr. Det är så svårt att få med den på bild. Hon har klippt håret i en frisyr denna gången, där bak är det uppklippt och jag ville få fram lite av den där victoria beckham pagen. Vår duktiga vän Sandra är frisör och sist satt Lilla H som ett ljus och lät Sandra klippa i lugn och ro. Det ser lite ojämt ut på bilderna men det blåser där det är därför.

/Lilla H

Bilder från Kreta del 1

Ledsen för dålig updatering. Jag har haft så mycket på G sen jag kom hem att jag inte hunnit sitta vid datorn alls. Tänkte visa er lite bilder från Kreta i alla fall. Får lägga upp dem i omgångar. Enjoy!


Lilla H i babypoolen. Hon träffade många vänner där och det var samma föräldrar som satt runt kanten hela veckan så vi snackade en del också.


Lilla H klättrar på klätterställningen på den fantastikt fina lekplatsen som hotellet hade.


Jag & Lilla H på väg till middagen på kvällen. Min klänning är från H&M och hennes från PompDeLUX.


Vi hade en hel påse med Ellas Kitchen (jordgubb) med oss i resväskan. Bästa mellanmålet vid poolen.


Maken & Lilla H på kvällspromenad runt kvarteret. Ett av våra bästa beslut var att ta med vår vagn och inte köpa en resesulky. Greklands trottoarer var inte direkt vagnvänliga och det var fler än en gång som maken fick köra vagnen på enbart två hjul för att komma fram.

/Lilla H

Hemma

Nu är vi hemma från Kreta! Vi har haft det så bra men som man säger borta bra men hemma bäst. Lilla H flyger runt här i huset av glädje att se sina saker igen. Jag lovar att ni skall få se fler bilder, de kommer i morgon!

/Lilla H

Sista dagen

Sista dagen vi sitter vid poolen. Lilla H har badat och sitter nu och läser bok med pappa under parasollet. För några kvällar sedan var det två clowner som uppträdde här på hotellet. Lilla H var mycket facinerad och pratar om dem fortfarande. I morgon bär det av hemåt. Gick upp vid sju idag, satt vid poolen och njöt i morgonsolen helt själv. Sen åt jag frukost och gick och väckte familjen. Vilken skön start på dagen.
/Lilla H

Bad

Vädret är strålande här! Jag har hört att ni har det bra hemma också. Lilla H älskar att bada. Var lite tveksam till om hon skulle gilla det efter förra sommarens skräckupplevelse på Ölands djurpark. Det finns fyra pooler här. Två stora, en barnpool och en babypool. Lilla H brukar starta med att värma upp i babypoolen. Där leker hon med sina saker och plaskar runt, hoppar och simmar. Sen är det barnpoolen som gäller. Där går vattnet lite ovanför bröstet på henne. Men det skrämmer inte henne. Hon hoppar från kanten, och simmar runt fritt. Han har puffar på armarna. Det räcker med att man sitter på kanten så klarar hon sig själv. Ofta simmar hon omkring eller ligger bara och flyter på rygg. Hon älskar när man jagar efter henne så hon får slänga sig och springa. Hon åker även den höga rutchkanan och flyger ner under vattnet. Sen skrattar hon och vill åka igen. I de stora poolerna är hon ibland med oss. Då brukar jag simma efter henne eller åker hon i sin plastpingvinbåt. Då har hon oss som draghjälp och kommenderar hur vi ska simma. Man kan verkligen inte tro att hon bara är två år. Hon är ett sådant vattendjur. Hon vill hela tiden visa hur hon simmar och hoppar. Igår badade vi till sextiden och i slutet hade vi barnpoolen för oss själva. Då flög vi runt hela familjen och stojade runt. Jag vet att det blir mycket text och inga bilder. Ni får bilder när jag kommer hem. Kramar!!
/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!