Gott Nytt År

Nu är det dags för oss att ta på finkläderna och kamma håret för snart skall det nya året skålas in!
Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År och jag hoppas vi ses igen nästa år!

/Lilla H

julklapp

Lilla H spelar på sitt nya piano som hon fick av farmor & farfar på julafton. Hon har spelat på den varje dag och eftersom att den kan spela musik själv också så brukar hon använda den som sterio. Hon startar en låt och sen dansar hon.

/Lilla H

Sommar

Min dotter tror att det är sommar hos oss. Hela julen har hon haft sina silvriga ballerina skor på sig ute och hon vägrar jacka.

Sitter i bilen. Är på väg till stan. Vi ska hämta upp några vänner som bor i Göteborg som ska bo hos oss och sen blir det lunch hos mina föräldrar och efter det ett besök på Toys R Us.

/Lilla H

Livet är skört....

Julen hos oss har varit helt perfekt men den har tyvärr överskuggats av tråkiga besked. Mitt hjärta värker så för en vän just nu och att inget kunna göra känns hemskt. Världen är så orättvist ibland. Vid såna här tillfällen änskar jag att jag hade en gud att be till. Det har jag inte. Jag sätter min tillit till vetenskapen och den medicinska utvecklingen som jag vet kan åstakomma underverk ♥

/Lilla H

Bäddat

Lilla H:s säng är nu bäddad och tillfixad inför kommande nattgäster i morgon! Hoppas bara den håller sig fin tills i morgon kväll. Lillan använder den till allt från rymdraket till picknikbord. Vid fönstret kan ni se Lilla H:s egen lilla gran. I den hänger hennes ljusslinga med rosa handväskor, samt lite pynt hon själv valt ut i butiken.

Som ni ser har vi möblerat om lite i hennes rum och också bytt säng. Om vi ska kunna natta henne i hennes eget rum krävs det en säng som vi själva kan ligga i också, så tills hon får sin nya säng så har hon denna 90-sängen. Sängkappan är ny och fortfarande skrynklig. Jag har hört att man ej skall stryka den utan låta den hänga sig rak.

/Lilla H

Julklapp

Är nyfiken på om lillan kommer bli glad i morgon av sin julklapp som vi har köpt till henne. Det är ett dockskåp från Indiska som vi faktiskt köpte redan i sommras men som vi väntat med att ge tills nu. Hon är nog fortfarande en aning liten för att uppskatta det helt men vi hoppas att det kommer användas mycket det närmsta åren.


Är så glad att jag hittade ett lite annorlunda dockskåp. Lundby är så tråkiga och många andra är alldeles för stora.



Vi har möblerat det med mina gamla dockskåpsmöbler just nu eftersom att hon inte är så försiktig om saker. Dessa kan hon behandla som hon vill. När tiden är inne och hon är redo för nya finare möbler så köper vi det till henne.

/Lilla H

PompDeLux

Fick hem en beställning från PompDeLux! De har halva priset nu plus fri frakt så vill man fynda så är det läge nu!


Tylldröm till Lilla H. Hon älskar sånt nu. Allt som kan misstas för en prinsessklänning är hennes melodi.



Glansiga pösiga byxor med mudd och foder kommer absolut gå hem också!

/Lilla H

Julgranen

Det verkar inte helt lätt för en tvååring att förstå hur det hela fungerar med en julgran. Att man klär granen och sen låter man sakerna som hänger i den vara tills det är dags att plocka ner den igen. Lilla H flyttar rundor på kulorna och tycker helst att de skall hänga i stora klasar i stället för var och en för sig. Och pepparkakorna... finn två fel...!


Det bor en liten mus i vårt hus.....


Pimp my tree by Haley.....

/Lilla H

Long time no see!

Nej men vad är det mitt öga skådar? Lilla H bjuder på en dagens! Som mamma fått välja till och med! Det var julfest på dagis igår och jag tänkte att varför inte slå på stort. Denna klänningen köpte jag egentligen med julafton i tanke men nu har planerna ändrats lite där så då passade den utmärkt till igår. Varför hon ser lite konstig ut i håret? Jo det är mitt halvdana försök till tofs. Bara ena halvan av håret ville sitta uppe. Som ni kan ana också så är det fortfarande barfota som gäller.


Spetsklänning H&M, spetsleggings Zara. Den fina klänningen kommer inte riktigt till sin rätt.

/Lilla H

Hur gick Lucian?

Luciatåget på dagis gick mycket bra för Lilla H:s del. Förutom det faktum att hon vägrade ha på sig sin vita dräkt och skulle hålla kronan i handen. Men det är ju bara en parentes. Här är hon och Jenna tillsammans med Lilla H:s farfar i dockhörnan under lussefikat. Jag anade att det kunde slå bakut med lucia-utstyrseln så jag klädde henne i vita kläder åtminstone.

/Lilla H

Julstök

I dag har vi bara ägnat oss åt julstök. Först sov vi länge sedan begav vi oss in mot stan för att köpa julklappar. Fick tag i det mesta! Det var lite knepigt att köpa Lilla H:s för när jag stod i kön och skulle betala hennes kom min man hela tiden och sa att Lilla H hade pekat på ännu en sak hon ville ha. Det blev några byten. Tur att kön är lång. Middag intogs på Mc Donald's innan hemfärd och sedan satte vi igång att klä granen och lyssnade på julmusik. Lilla H tog uppgiften på stort allvar och satte dit kula efter kula. Jag flytade i smyg upp en del saker hon hade satt dit. Allt hamnade ju nederst. Efter det så satte vi ihop pepparkakshuset och dekorerade det. Som sagt en riktig julig dag.




Jobbigt när kulorna rullar iväg under granen.

/Lilla H

Lilla H:s tomtelista.

För er som inte vet vad Lilla H önskar sig i julklapp kommer här lite tips.
♥ Samsonite kabinväska som er ut som en nyckelpiga, tiger eller sköldpadda.
♥ Målarböcker, pennor och färger.
♥ Möbler till dockskåp.
♥ Duplo.
♥ Leksaks-älvor.
♥ Astrid Lindgren-filmer.




/Lilla H

?

Vad önskar ni er?

/Lilla H

Lucia

Lilla H med hennes bror bästa vän Leon. Det skiljer några dagar på dem i ålder, familjerna är vänner och de träffas varje dag och leker på dagis. Här dansar de kring granen tillsammans i folketshus när det var julskyltning. I morgon skall de gå sitt första luciatåg tillsammans. Det skll bli så kul å se. Alla kameror och videor är laddade till max. Inget skall missas! Har en känsla av att Leon kommer att finnas med på de flesta av alla de här milstolpsbilderna.

/Lilla H

Gissa!

Kan ni gissa vad detta föreställer? Inte? Jo det är min make och dotter som fikar under täcket. Lilla H har släpat med sig hela din servis till sängen. Det klirrar och fnissas om vart annat.

/Lilla H

Ryggsäck

Man kan nästan tro att det är en liten skoltjej jag har här hemma. Hon är så söt när hon ska gå runt med sin ryggsäck på ryggen. Hon har verkligen vägrat detta hela sitt liv men nu sista tiden ska den absolut sitta på. Ser att mössan nästan ser ut som en kockmössa på ena bilden. Det är en ellenmössa som jag köpt här. Ni ser en bättre bild på Lilla H i den här. Lilla H älskar den!

/Lilla H

Fångad av en stormvind.

Ursäkta bildkvalitén. Har tagit bilden med min telefon. Nya favoritleksaken hemma hos farmor är just nu hennes hårfön. Oj vad länge hon kan stå och blåsa på sig själv framför spegeln. Det är så festligt att se. Ända tills hon sskall börja blåsa i min mun. Mindre kul.


Kofta med hjärtan på från Cubus. Här ser ni en bättre bild.

/Lilla H

Kläder

Detta är vad jag får på min dotter nuförtiden. Jag har godkänt mössan typ, resten e hennes eget påhitt. Hon älskar dessa kattbyxor och skulle ha dem varje dag om hon fick. Hon har en sån stark vilja och skall absolut välja kläder själv. Det kan ta en evighet ibland. Har jag skapat ett monster? Min man är i alla fall skadeglad och undrar vad jag skall göra med alla kläder i hennes garderob hon numera ratar. Ha, jag skall nog få henne på nya tankar snart! Hon tror hon bestämmer men oj så fel hon har.... ♥

/Lilla H

Farmor norpade åt sig Lilla H

Min svärmor var med när jag hämtade Lilla H från dagis idag. Självklart ville hon då direkt åka till farmors hus! Jag sa nej och förklarade att vi skulle åka hem. Då sa svärmor, slug som en vässla Haley du kan följa med till mitt hus så kan mamma åka hem! Gissa om lilltjejen blev glad. Så nu sitter jag här ensam hemma och Lilla H myser hemma hos farmor. Självklart inte mig emot (-:


Lilla H i farmors famn endas två månader gammal.

/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!