Sovande bebis

Min söta älskade lilla tjej. Ikväll ville hon sitta och mysa huvud mot huvud och titta på bilder i mobilen på sig själv. "Heji!" utbrast hon för varje ny bild. "Heji Heji Hejiiii"! Det är så underbart att mysa med henne på kvällarna, hon vill alltid sitta så kinderna nuddar varandra eller huvudet.

Hon är så duktig på att sova också. Vi har aldrig haft några problem med hennes sömn. Hon flyttade över till egen säng när hon var tre månader och eget rum när hon var sex månader. En gång per natt fick vi gå upp och mata henne kanske tills hon blev nio månader, sen har hon sovit hela natten, 12 timmar. Gärna 14 timmar om det är helg, jag väcker alltid henne på morgonen. Då har jag hunnit gå upp och dona med det jag vill först. På helger och när hon är hemma på dagarna sover hon mer än gärna ca 3 timmar mitt på dagen. Men om vi gör något eller ska iväg eller så så funkar en timme, eller två. Hon blir lixom inte extra sur eller nåt. När hon var mindre sov hon ju två gånger om dagen, då alltid e ca 1,5 timme i streck, så jag har alltid fått mina pauser på dagen, hon är som en liten klocka. 

Hur sover era barn?

 
/Lilla H
Kommentarer
Anneli säger:

Du skryter så himla mycket om din dotter. Förresten känns det som du tar i lite, inget barn sover 14 timmar på rak.

2011-02-02 / 22:20:18
Lilla H säger:

@Anneli: Skryta får man väl ibland. Jag är stolt som en tupp över min dotter.

2011-02-02 / 22:40:08
URL: http://haleyborg.blogg.se/
Sandra säger:

Haha ja i små mängder är det nog ingen fara,värre om dom äter upp hela badkaret med bubblor:)Vad skönt att hon sover så mycket:), Minou sover ca 9 timmar per natt och vi har nu precis börjat få henne att somna runt nio tiden!

2011-02-02 / 22:49:04
URL: http://sandyliciousfashion.blogg.se/
Andrea säger:

Till Anneli! Varför skulle hon ljuga om hur länge hennes dotter sover? Jag blir så irriterad på såna kommentarer!



Lilla H du kan skratta dig lycklig, Maximilian sover fortfarande i vår säng han ligger ofta på tvären och då är det svårt för en annan att sova.

2011-02-02 / 22:58:10
Sandra säger:

superfin blogg och jättefin dotter:)

2011-02-02 / 23:03:30
URL: http://sandraalundgrens.blogg.se/
Caroline säger:

Hej!

Jag vet tyvärr inte hur det fungerar på blogg.se, jag bloggade tidigare på blogspot och där kunde man låsa bloggen helt så endast inbjudna läsare kunde ta del av den. Tyckte det på så vis blev lite tråkigt då inga nya läsare kunde hitta dit så flyttade till wordpress där man både kan välja att låsa hela eller bara vissa inlägg. Hoppas det var till någon hjälp :-)

2011-02-02 / 23:07:39
URL: http://lifebycaroline.wordpress.com
Danni säger:

Ja visst är baddräkten söt? Älskar krussiduller... hihi



Bibbi är Bichon Havanais - Bichon Frisé, så lite rätt hade du allt. Hennes päls ser förnärvarande inte klok ut! Jag ska klippa ner henne så fort jag får tid.



Bry dig inte om elaka kommentarer. Tragiska människor som bara är avundsjuka på din underbart söta dotter som sover som en prinsessa ;-)

Kanske har den där "Annelie" en ful pojke som hon gärna önskat var en flicka?

2011-02-02 / 23:37:58
URL: http://www.babybambola.blogspot.com
Nikki säger:

Hejsan hejsan! Tänkte bara säga att jag har en fototävling på min blogg som jag skulle bli jätteglad om just DU var med i, som komigen, kika in på min blogg och kolla ;)



http://nixie.blogg.se/2011/february/fototavling.html#comment



Kraaamar

2011-02-03 / 06:35:33
URL: http://nixie.blogg.se/
Milla säger:

Tack, dom e inköpta på Toys'r us

mina barn sover i egna sängar hela natten med undantag ibland när stora tjejen kommer in till oss o somnar om

2011-02-03 / 06:47:21
URL: http://gizmoliten.blogspot.com
Alexandra säger:

Jodå nu är det bara bra med Elias. Igår lekte han och kröp runt här hemma och han åt väldigt bra! Dock fick han ju bara flytande mat som läkaren sa åt oss. Men det gick kanon det med! Så nu är det något inget fel på honom.. Hoppas ni får en bra dag. Oj vad hon sover din lilla tjejjan! Elias sover inte alls mycket. Det har han aldrig gjort. Inte äns när han var nyfödd. Han var för det mesta vaken iaf. Nu sover elias iaf kvällarna somnar han ca 22,30 och vaknar kl 08 ca. Sen på dagen kan han sova ungefär 20 min sen inget mer! Så jag är rätt så slut i huvudet på kvällarna!

2011-02-03 / 07:33:37
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/
Alexandra säger:

Vad roligt med ett ansikte bakom namnet, du har alltid lämnat så fina kommentarer hos oss. Så tråkigt det är med elaka kommentarer, jag upplever en del sådant själv och har bestämt mig för att inte publicera dem. Våra flickor är nästan jämngamla, ser jag! Och när jag läste om hur H sovit och sover nu, så skulle det kunna vara jag själv som skrev det om min V. 14 timmar är inga problem, och två-tre timmar på helgen inte heller, de´är trots allt inta SÅ stora ännu, de behöver sin beauty sleep eftersom de är små prinsessor, helt enkelt ;-) Kram

2011-02-03 / 08:20:24
URL: http://mammastrang,blogspot.com
Emma säger:

Tack snälla =) Vilken tur ni har haft! Eller har du något speciellt knep att dela med dig utav kanske? ;-) Vår Thea sov ganska bra första månaderna, sen blev hon mjölk känslig och innnan vi fick reda på att det var det så sov hon jättedåligt i flera månader...Nu somnar hon själv och sover hela nätterna. =)



Jättesöt bild! Kram

2011-02-03 / 08:45:36
URL: http://firstladies.blogg.se/
Cissi säger:

Vad skönt att hon sover som hon "ska", mina har inte heller några problem med att sova när som ska ;)



sv: Mer snö ska komma här i helgen (fred/lörd) men sen ska det bli sol igen :)

2011-02-03 / 10:30:34
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Alexandra igen säger:

Skummade din blogg och insåg att jag gärna kommer tillbaka (du har exakt en sån blogg som jag gillar att kika in i, inläggen med Hs kläder är super, kanske lånar upplägget till min egen blogg!?), så jag tog mig friheten att länka till dig från min blogg :-) Hoppas ok! Ha en fortsatt bra dag, kram

2011-02-03 / 13:39:48
URL: http://mammastrang.blogspot.com
A Meths säger:

Det låter som om du har en liten ängel till dotter,

Härligt att hon är så duktig och sover så bra!

2011-02-03 / 14:08:15
URL: http://meths.blogg.se/
JJENK säger:

Missa inte tävlingen om första boken från nya succéserien Pretty Little Liars, skapad av personerna bakom Gossip Girls. Två exemplar finns till utlottning! http://jjenk.blogg.se/2011/february/tavling-vinn-forsta-boken-fran-pretty-littl.html#comment

2011-02-03 / 14:12:41
URL: http://jjenk.blogg.se/
Monica/handbruten säger:

Åh vilken sötnos. Så gott det ser ut. :-)

Sen kan jag inte hålla med om att det är att skryta när en mamma verkligen älskar och njuter av sitt barn. Var inte så själviska och avundsjuka, utan gläds i stället. Det mår alla bäst av.

Kram Monica

2011-02-03 / 14:17:36
URL: http://handbrutensblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!