Cancermonster!

För min vän Sara ställdes livet helt på ända när de den 22 december 2011 fick veta att dottern Alice 1,5 år drabbats av en hjärntumör. Hon ligger nu nedsövd på intensiven efter en stor operation. Denna mardröm går knappast att föreställa sig. Självklart är det absolut värst för lilla Alice, men familjen lider också. Sånt här drabbar hela familjen. De är väldigt starka och fokuserar på att Alice ska bli bra, cancerfri och få växa upp så som ett barn skall få göra. Fri från sjukdomar, sjukhusbesök, slangar, operationer och tråkigheter. Ett barn skall få sova i sin egen säng, vara omgiven av sina leksaker och gosedjur, vara hemma med sin familj, leka och busa med kompisar, vara ute i regnet och hoppa i vattenpölar och det värsta som kan hände dem är att de får ett skrubbsår på knät eller syskongnabb.

Snälla gå in på Alice sida genom att klicka här. Läs om henne. Klicka er vidare på barncancerfonden och läs om andra barn. Vill ni så skänk gärna ett bidrag. Det är väldigt lätt. Man kan göra det genom SMS. Alla instruktioner finns på Alice sida. Här är länken igen!

/Lilla H
Kommentarer
Jennica - mamma till Melwin säger:

huvva :( sånt gör en så ledsen!

2012-01-14 / 20:48:31
URL: http://jennica.spotlife.se
mrsjanuary säger:

Ska givetvis skänka en slant. Det är så fruktansvärt!!

Kram

2012-01-15 / 19:43:01
URL: http://www.mrsjanuary.blogspot.com
Sandra, Colins mamma säger:

Ush vad jag blir berörd, min papppa dog för en och en halv månad sedan av just en hjärntumör. Dock drog vi in massor med pengar till cancerfonden drygt 400 personer skänkte pengar dit i samband med begravning och dödsannonser. Hoppas verkligen att hon blir frisk

2012-01-15 / 21:33:49
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!