Bad

Det badas för fullt just nu. Vi har ju inget badkar hemma så ibland våldgästar vi våra vänner som har ett enormt badkar. Lilla H älskar att simma runt i vattnet. Tycker så synd om henne hemma där hon får sitta i en balja. Inte visste jag när jag planerade mitt badrum, barnlös som jag var, att mitt framtida barn skulle behöva ett badkar. Själv hatar jag att bada.

/Lilla H

Kalas

Kalassöndag. Vi är lite slitna efter gårdagens festligheter. Men Lilla H:s kusin har kalas och det bjuds på mat och tårta. Plus att de har mer leksaker än en butik så Lilla H har varit i himmelriket med alla dockor, skor, kläder, bilar mm.

/Lilla H

Livly

Jag minns inte om jag har skrivit om detta klädmärke innan men Livly är ett svensk barnklädesmärke med alldeles bedårande kläder. De ser väldigt dyra ut men kostar inte så mycket. Nu när det är rea ligger de på H&M priser. Min Lilla H fyller ju år i mars och från deras vårkollektion finns många godbitar som gärna får flytta in i hennes garderob.

/Lilla H

30 år idag!

Vilken fin present jag fick i morse när jag vaknade. En liten kronprinsessa var född. Min egen prinsessa här hemma är lika underbar som vanligt ikklädd sin dagliga uniform. Prinsessklänning och mimmirosett!


En två veckor gammal Victoria.

/Lilla H

Födelsedag!

Ni som känner mig vet att min 30-årsdag närmar sig med stormsteg. När folk frågar vad jag önskar mig säger jag som vanligt ingenting. Jag vet dock att jag själv tycker det är irriterande när folk inte kan önska sig något så därför har jag sammanställt en liten önskelista. Om man mot förmodan skulle vilja köpa något.


Pip porslin i alla möjliga färger. Gärna de stora tallrikarna, uppläggningsfat eller tårtfat!
 

Porslin från Iittala. Vårt vardagsporslin är det matta randiga.
Skålar att äta flingor och mjölk i har åkt i golvet myket senaste tiden.



Känner du dig rik? Canna cardigan eller Lace embr babydolldress från Odd Molly.
 lace embr baby doll dress Odd Molly från M-sin Fashion


Vita lyxiga sängkläder!


Sladdlös dammsugare


Höga fina vita krukor!



/Lilla H

R.I.P

Ni har väl inte missat att Whitney Huston avled förra lördagen. Varför hon dog är fortfarande oklart. En del tror en överdos, andra hjärtattack och andra en reaktion på att ha blandat receptbelagd medicin med alkohol. I vilket fall som helst så är hon verkligen saknad och saknaden känns ända hit till de småländska skogarna. Jag lyssnade mycket på Whitney Huston när jag var yngre och älskar hennes låtar. Bodyguard är en film som tillhör kategorin "filmer man kan se om och om igen". Idag klockan 12, amerikansk tid begravs hon och min gissning är att trots att begravningen hålls för endast inbjudna så kommer gatorna i Newark kantas av sörjande fans. Hade jag bott där hade jag absolut också stått där.

För oss i Sverige är hon nog mest känd för låten I will always love you men för amerikanarna är ett av hennes mest minnesvärda framträdanden detta från 1991 då hon sjöng nationalsången innan Super Bowl. Det är mitt absoluta favoritframträdande också och jag fåt rysningar trots att jag inte är varken amerikan eller närvarande live.

/Lilla H

Snö

Ni har märkt att vi har mycket snö nu va? Igår när jag körde hem från jobbet gick det i 50 pga snökaoset. Har fått skotta två ggr idag. Lilla H hjälpte mig sista gången. Mest stod hon ivägen och kastade tillbaka snön men det var ok. Vi hade kul.

/Lilla H

Alla Hjärtans Dag

Vi startar denna dag lite soft. Lilla H ska inte till dagis förren halv tolv. Frukost fick bli semlor. Mår lite illa nu. Nästa vecka fyller jag år. The big 3.0. Funderar lite på hur jag skall styra upp det hela. Nu skall jag nog lägga mig på soffan lite. Är så mätt!

/Lilla H

Till Mia

Jobbar men slänger in en bild på min älskling. Hon har fått hårspännen och snoddar med Mimmi och Kajsa motiv. Kolla också in de snygga vita tygskorna jag köpt till henne inför sommaren. Älskar sådana. Blev överlycklig när jag hittade lillans storlek.

/Lilla H

Senaste veckan

Vi har varit sjuka senaste veckan därav min frånvaro. Har varit busy med att titta på Heffaklumpen och Musse pigg. Lillan har haft hög feber och öroninflamnation. Jag har nästan avlidit här hemma av tristess. Visst e det kul att umgås med sitt barn, men efter en veckas isolering i hemmet så börjar till och med hon bli trött på mig!

Idag var vi i alla fall så pigga att ett besök på Leos lekland stod på schemat. Igår var vi en snabbvända i stan och shoppade på Toys R Us som ni såg i inlägget nedan. JAG var typ trött på lillans leksaker. Och filmer!

Ikväll blir det melodifestival. Kram på er!

/Lilla H

Hoppsan!

Kom hem 609 kr fattigare idag. Och nej det är inte julafton eller någons födelsedag. Det är bara Lilla H som spenderat 10 min på Toys R Us. Jag är vek, jag vet! Men hon fick faktiskt inte allt hon pekade på :-)

/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!