Bildbomb, Lilla H:s rum.

Här kommer de utlovade bilderna från Lilla H:s nya rum. Det ligger vägg i vägg med hennes gamla rum men detta är lite större och hon behöver verkligen den platsen. Det saknas fortfarande saker på väggarna så som krokar, en tallrikshylla, foton och ramar + gardiner. Jag känner dock att jag inte lyckades fånga det fina rummet så bra på bild.



Växasäng köpt på loppis. Bord och stolar från IKEA fick följa med från det gamla rummet. Sänghimmel från IKEA också.


En låg Expeditbokhylla från IKEA. Perfekt höjd att ha bondgården och pippihuset på. Innan lekte hon inte alls med de sakerna men nu när de står så lättilgängligt leker hon med de varje dag. Tapeten är en fondvägg.



Näramare bild på tapeten. Jag älskar den. Är medveten om att den kanske får bytas ut om några år om hon tröttnat på den. Därför körde vi bara på en fondvägg.  


Resten av rummet är målat i en svag rosa färg (nästan vit). Dörrknopparna köpte jag från Stina Lee:s butik Ljuviali.


Hyllor över bordet. Just nu står hennes porslin där, men det skall sedan stå i en tallrikshylla jag fyndat på loppis som jag målat vit och kommer att komma upp öve spisen. Trollet heter Felicia och micron är en av favoritprylarna.


En bild tagen från dörren. Både dockbordet och griffeltavlan är loppisfynd. Den nya favoriten just nu är verktygsbältet som hänger på stolen. Lilla H går och hamrar, sågar, bankar & spikar överallt iklädd det. Spisen är från IKEA.

/Lilla H

fredag

Försökte ta en bild på Lilla H idag. -Le till mamma! försökte jag med. -NEJ!! fick jag till svar följt av den här blicken. Vad gör man, det är bara att knäppa bilden ändå. Fredag idag. Vet i alla fall vad kvällens mat kommer bestå av. Revbens från Markmans, jag längtar redan! Skall försöka knäppa några bilder på lillans rum som jag utlovat!


Kofta & "lackleggings" Kappahl, tunika från Pomp DeLux & stövlar Vincent.

/Lilla H

Skärping

I morgon blir det andra bullar! I morgon är jag tillbaka här på bloggen med lite roligare läsning. Har ni tur får ni se lite glimtar av det nya rummet Lilla H precis flyttat in i!
/Lilla H

Harper

Victoria Beckham är ute med sin nyfödda dotter Harper Seven. Mor och dotter matchar så fint.


Harpers söta lilla dress kommer från Makié.

/Lilla H

vikt

Efter jag fick barn gick jag ner en del i vikt. Överallt fick jag kommentarer om hur smal & snygg jag blivit, eller vad mycket vikt jag förlorat eller vad fin jag var nuförtiden. Allt sagt från personer i all välmening. Det var komplimanger. Men är jag ensam om att tänka oj om de tänker på det, hur stor måste jag inte varit innan? Är det bara jag som tänker så. Som nästan mår sämre av att höra sånt. Som innerst inne inte alls tar det som en komplimang?


Jag tror man skall tänka sig för en extra gång innan man kommenterar en persons vikt oavsett om personen väger mycket eller lite. Jag tror att flera än jag känner lika dant.

..... jag vet inte vad jag ville ha sagt med detta inlägget egentligen .....

/Lilla H

Mörker

Jag har en riktigt tung period nu. Man kämpar och kämpar för att hålla sig flytande och även de enklaste saker blir som en bergsbestigning. Vilken tur att jag har denna underbara solstråle som håller mig igång och tvingar mig till en något sånär normal vardag!

Här nedan visar hon stolt upp sig med sin fina handväska där hon tryckt ner en massa Polly Pocket dockor. Vi är påväg in till stan för fika och apoteksbesök.

/Lilla H

Just nu!

Lilla H gör sig redo för en lördagsutflykt med pappa. Leos Lekland! Hon är så uppspelt och pratar nonstop om detta. Hur hon ska åka rutchkana baklänges och hur hon inte tänker krama Leo om han kommer osv. Hon kommer få så kul. Själv sitter jag här ensam. Jag erbjöd mig att följa med men min man tyckte att de kunde åka själva, utan mig. Jaha, jaja, ha så kul.... lite avundsjuk är jag allt men de behöver få göra sina egna grejjer också utan en tråkig mamma i hasorna.


Lillatjejen lekredo i Ralph Lauren klänning och skor från Puma.

/Lilla H

Klick klick!

På väg hem till oss! Allt från Ralph Lauren. Ibland önskar man att man bor i USA eller England. Lite större utbud på fina barnkläder där. Idag är det fredag och vi har försökt att få till en biodejt i en evighet nu. Verkar inte ske denna helgen heller. Hoppas ni får en bra helg!


Classic Cable Ruffle Cardigan - Infant Girls Sweaters - RalphLauren.comCotton Shawl Cardigan - Girls 2-6X Sweaters - RalphLauren.com

Knit Henley Dress - Girls 2-6X Dresses - RalphLauren.comShawl Fleece Dress - Girls 2-6X Dresses - RalphLauren.com

/Lilla H

Bakom kulisserna.

När jag skulle iväg på bokklubbsträff så försökte jag ta en outfitbild innan. Lilla H trodde att vi lekte någonting för hon skulle absolut vara med och ha på sig sin prinsessklänning. Det togs nog 20 bilder och alla bestod av kaos. Min frisyr trillar ner, klänningen åker upp för långt, jag trampar snett osv. Så kan det gå ibland.

/Lilla H

Tisdag

Lilla H idag innan dagis. Rutin varje morgon är att få se på film på min telefon på väg till dagis. Är jag ensam om detta? Kanske inte just det men att ibland använda sig av telefonen för att saker och ting skall flyta på lite smidigare. Jag gör det i alla fall och står för det. Man kan inte vara 100% perfekt i sitt föräldrarskap ibland måste man få ta genvägar.


Tröja med påsydda löv från Zara, kjol med inbyggda leggings från Cubus & skor H&M.

/Lilla H

Acne

Högst upp på min önskelista står ett par Acne Pistol. Tycker de är de ultimata bootsen. Satte ihop ett fint litet collage. De andra kläderna skulle jag inte heller tacka nej till! Vad har ni annars för er denna söndagskväll. Själv sitter jag och väntar på att den nya serien Pan Am skall börja. Den har premiär ikväll!


Klänning ♥ Dorothy Perkins
Jeans ♥ Citizen of Humanity
Tröja ♥ By Malene Birger

/Lilla H

Jacka

Ville visa er Lilla H:s nya vinterjacka från PompDeLux. Mjuk, varm och fin färg. Jag är trött på att alla vinterkläder för barn är i så skrika konstiga färger. Jag hoppas den kommer användas flitigt i vinter. Idag är hon tillbaka på dagis igen efter att ha varit hemma hela veckan. Själv fick jag nästan en chock i morse när jag i panik fick dra fram mitt kreditkort för att kunna skrapa bilrutorna. Är det vinter?


Jacka& leggings PompdeLux, Klänning Gangstar & skor Zara.

/Lilla H

Godmorgon

Fina lillan i mössan & vantarna jag nämnde nedan. Natten har varit jobbig för henne men nu på morgonen är hon betydligt piggare och hostan verkar ha lagt sig en aning. Känns skönt!

/Lilla H

Tre gånger!!

Tre gånger har ja varit nere och kollat om hon andas! Tre gånger! Nojig, ja! Är jag en mamma.... JA!

UPDATE: Hon är alltså sjuk och har jobbigt med andningen.

/Lilla H

Onsdag

Ute på kort promenad idag. Lilla H har varit hemma från dagis hela veckan då hon haft feber och varit allmänt dålig. Tänkte dock att hon behövde lite frisk luft så vi tog en liten cykeltur. Nu ikväll har hon hostat nonstop i flera timmar men hon är vid gott mod och det är det viktigaste.


Skor & jacka från Zara, vantar H&M.

/Lilla H

Mössa & vantar

Sött till Lilla H nu i höst. Det passar även till hennes jacka från Zara, det har inte varit helt enkelt att hitta något som passar fint till den färgen. Sen när det blir riktigt kallt kör vi på en mössa från Didriksson som hon hade förra året.

/Lilla H

Fikadags

I måndags åkte jag med Lilla H och hennes farmor in till stan för att fika. Lilla H var förväntansfull hela dagen. Väl där kunde hon inte bestämma sig för om hon ville ha en kanelbulle eller en chokladboll så hon tog båda. Kanelbullarna var gigantiska. Det är som sagt inte så lätt att ta bild på henne. Självklart blev det lite shopping efter fikat. Visade er ju den fina tröjan från Cubus nedan. Lägger upp lite fler shopping senare idag.


Kjol & skor Zara, tröja H&M

/Lilla H

Pärla

Hittade denna pärlan inne på Cubus till Lilla H. Den är ännu finare i verkligheten!

/Lilla H

Gympa

Igår var andra gången på gympa för Lilla H. Hon tycker att det är väldigt roligt att springa runt bland alla redskapen och klättra och rulla och hoppa. Kösystem är inget hon snappat upp ännu så man får skämmas för henne ibland men annars går allting bra! Igår var även henne bästa kompis Jenna där.

Forskning visar att även små barn har stor nytta av gymnastik även om de inte kan utföra alla moment korrekt. De lär sig att använda kroppen, använder muskler de inte alltid använder, övar motoriken, balans & hjärnan, får gemenskap, och de rör på sig. Om du inte går på gympa med ditt barn så rekomenderar jag dig att börja. Igår var hennes mormor med henne, ett perfekt sätt att umgås på.


Lilla H klättrar med lätthet upp för den branta madrassen till toppen och åker skrattande rutschkana ner på andra sidan.

/Lilla H

Denna tofs.

Lite suddiga bilder men tog dem i alla hast med telefonen. Lilla H inspekterar noga tofsen som hon låtit mig göra. Tooos säger hon. Bara lite, bara lite toooos. Jag kan berätta för er att pricka in det där lilla håret som hon bestämt skall få vara med i tofsen är lättare sagt än gjort. Tre fyra gånger får vi göra om det hon hon blir arg som ett bi om hon tycker jag tar för mycket hår eller gud förbjude, placerar tofsen e milimeter åt fel håll. Här blev det änligen ok. Efter dessa kort togs kunde vi packa in oss i bilen och åka till IKEA för att inhandla några sista saker till Lilla H:s nya rum.


Klänning Gangstar, leggings Pomp DeLux & skor Zara.

/Lilla H

Jag

Dålig updatering i helgen jag vet! Har haft fullt upp med ett projekt jag helt har glömt att berätta om för er. Lilla H:s nya rum. Ni får hålla till godo med en bild på mig så länge! I morgon kan jag förhoppningsvist visa lite bilder! Försökte ta en bild på mig själv efter att jag färgat mitt hår brunt men det ser ändå svart ut på bilden. Här är en bättre bild om ni vill se min nya hårfärg!

/Lilla H

Detox

Jag vil detoxa kroppen. Helst vil jag få ut allt socker som sitter där och lurar min kropp att vilja ha mera. Jag vill ha ut alla slagg produkter som naglat sig fast i mig och som bara förstör. Jag vill känna mig hel och ren, inifrån. Men jag undrar hur tusan det skall gå till. Kollar internet efter bra metoder och alternativ men fy tusan säger jag bara. Alla dessa drycker som skall rena kroppen. Jag spyr bara jag tittar på det. Och att rena kroppen med mat, jag vet inte hur det skall gå till. Jag äter inte den maten de föreslår. Jag är ledsen. Jag är en ris, pasta, potatis-tjej. Sallad för mig består av morot, gurka eller majs. Jag ääääälskar rött kött. Jag försöker hålla igen på sockret här hemma. Alltså det onödiga småätandet av godis, kakor och annat. E på tredje dagen utan godis, det kryper i kroppen på mig!


Det är förresten inte ok av tasteline att ha en sån här sida. Ser ni de goda kakorna på högersidan. Här försöker man hitta nyttiga alternativ och så gör de reklam för de där sakerna!

/Lilla H

Familjedag

Eftersom att pappa varit borta hela veckan så blev det en familjedag inne i stan i Lördags. Först åkte Lilla H runt på sin cykel en stund, sedan blev det lek i lekparken. Slänggungan är en favorit. Sedan tittade vi lite i butiker. Roligast var att åka upp och ner för rulltrappan med pappa inne på stadium. Sist men inte minst intog vi en bänk och åt thaimat & Mc Donalds (eller tommas som lilla H säger).

/Lilla H

Måndag

Sötingen utanför dagis!
I sina fina minnetonkas, eller "tonkaskor" som hon själv säger.


Ribbat linne med ros från Kappahl, hood med spets från Ellos, leggings Lager 157 & skor från H&M.

/Lilla H

Cykel

Efter att pappa varit iväg på jobb hela veckan i England så blev det ett kärt återseende o fredags. Med sig hem hade han en överraskning till Lilla H. En springcykel. Lilla H är alldeles tokig i den och kör omkring på den här inne i huset hela tiden. Hon har även varit ute och kört med den. Det var verkligen en lyckad present. Den kommer från Biltema.


Söta lillan har klätt sig själv i t-shirt från H&M, jeans Zara & skor Puma.
Hon har även dragit upp jeansen sådär alldeles själv.

/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!