Han är hemma!

Äntligen! Efter två långa veckor är min man hemma från Australien igen. Denna gången har varit särskilt tuff för Lilla H har kännt av hans frånvaro och saknat sin pappa. Själv tycker jag det tuffaste är ensamheten. Att inte ha någon att prata med om kvällarna osv.

Som tur är har jag underbara vänner som ställer upp och tar mig an. Det spelar ingen roll om de är trötta efter en lång arbetsdag eller något annat. Jag och Lilla H är alltid välkomna. Oftast gör vi inget, vi bara hänger. Sitter och surfar i varsitt hörn eller glor på Tv. Men man är inte ensam. Tack!

/Lilla H

Hjärnsläpp

Jag vet inte hur jag tänkte för någon natt sedan då jag plötsligt fick för mig att Lilla H minsann skulle sova utan blöja. Jag menar, hon e inte torr på dagen så hur i *pip* kunde jag få för mig att det skulle funka på natten!?!

Självklart vaknade jag mitt i natten av att min stackars dotter står i sängen och illtjuter och är helt dyngsur, för att inte tala om sängen.

Var lagom road just då. På med blöja, rev av alla lakan, några lager handdukar och sedan sova vidare. Ni kan ju gissa vad jag ägnade mig åt nästa morgon efter att jag duschat av min stackars dotter.... Tvätta!

Gör nog inte om det misstaget.....

/Lilla H

Haha

Jag älskar den här bilden. Så klockren! Min dotter cyklar ner för en backe, vingligt som tusan och min man hypernervös bredvid.

/Lilla H

Nytt

Har shoppat lite nya basplagg till Lilla H. Hon har trots sin nätta vikt växt till sig lite och nu köpte storlek 92. Lite stort men funkar. Hittade snygga marinblå-vita linnen i 2-pack på H&M. Ska nog köpa fler.

Ursäkta de vingliga bilderna. Försökte fota linnet. Koftan e också från H&M.

/Lilla H

Antecknar

Lilla H sitter på en pall och antecknar något. På sig har hon sin nya favoritklänning från PompDeLux. En klar favorit, den används på dagis och på kalas! Passar till allt.

/Lilla H

Vårlek

Lilla H leker med sina kompisar en halvkall vårdag. Prinsessklänning när de andra har "lekvänliga" ytterkläder. Inget för min donna. Man leker precis lika bra i klänning!

Skämt å sido men det är verkligen något jag försöker hålla på. Det går bra att skita ner vilka kläder som helst även om de är "fina". På dagis e de rädd om hennes klänningar osv men jag säger till dem att.... det jag klär på henne får hon rulla i lera i, äta blåbärssoppa, klättra, krypa, baka, snurra, gunga mm i.

Är så trött på detta att tjejer blir hämmade av deras kläder. Ja så blir det ju om samhället hämmar dem!

Min dotter har självklart "korrekta" ytterkläder också men så länge det funkar så bryr jag mig inte nämnvärt.

/Lilla H

Det blev fel nedan.....

Hade skrivit ett långt inlägg om vår vistelse i Köpenhamn men texten försvann. Får skriva om det i morgon!

/Lilla H

Köpenhamn

/Lilla H

Pyssel

En kompis sa till mig att hon inte trodde vi pysslade så mycket hemma. Jag tänkte efter lite och kom fram till att det var faktiskt helt fel. Vi pysslar en hel del. Vi leker med lera, målar, pärlar osv. Här nedan har vi byggt ett hus till hennes polly pocket dockor av kartong som Lilla H med största koncentration målar med vattenfärger. I veckan skall vi bygga en dinosaurie vill Lilla H. Konstruktionen får min man komma på!


Notera det fina dockskåpet i bakgrunden som hon fick i julklapp där hennes dockor bor egentligen. Tydligen duger inte det huset längre.

/Lilla H

B-day!

En bild från Lilla H:s födelsedag. Har massor av fina bilder från firandet. det pågick i tre dagar, fredag, lördag och söndag. Först var jag och min man lediga på fredagen och firade henne ensam. Vi sjöng på morgonen och sen åkte vi till simhallen, helt efter hennes önskemål. På lördagen kom släkten och på söndagen kom kompisarna. Vi var helt slut efteråt kan jag lova! Men det var det värt, för hennes skull!


Prinsessklänning på såklart!

/Lilla H

Redigering

Min favoritsida gällande bildredigering picnik.com skall stänga ner snart. Jag har inte riktigt fattat varför men så är det tydligen. Någon som kan tipsa om någon liknande sida som är smidig och enkel? Satt och lekte lite häromdagen. Blev kanske lite överdrivet men det jag gjort är följande:

♥ Airbrush
♥ Gjort mig smalare
♥ Mascara
♥ Rouge
♥ Vitare ögonvita
♥ Tätare ögonbryn
♥ Redigerat bort oplockade ögonbryn
♥ Gjort läpparna slätare


/Lilla H

Uttryck

Vår dotter dricker alltid mjölk med sugrör till maten här hemma. Hon har kommit på att bubbla med mjölken är väldigt roligt. Hon är snäll och fråhar alltid innan -Snälla får jag bubbla min vän bubblor? Vi brukar oftast låta henne göra det så länge hon inte spiller. Här på bilden ser ni en busig pappa som hjälper till.

Vår dotter är full av roliga uttryck. I morse sa hon efter att hon druckit ur sin vällingflaska -Får jag välling efter välling? Annars kan jag inte bli glad. Då kan jag bli ledsen! Vart får hon allti från lixom?

/Lilla H

Bloggen

Jag är ledsen för den dåliga updateringen. Jag har ingen direkt inspiration till bloggen just nu. Skall verkligen försöka bättra mig. En del stora saker i vårt liv kanske står runt hörnet och väntar och om det blir som vi vill så lovar jag att blogga massor om det (nej vi skall ej ha barn). Denna veckan kommer i alla fall bjuda på updateringar varje dag!

/Lilla H

Trädgård

Vår trädgård är jobbig. Den är stor och har massor av konstiga växter som måste klippas och skötas. Den är perfekt för ett barn att springa runt och leka i och den rymmer studsmatta, sandlåda, rutschkana, lekstuga osv men den är lite jobbig att sköta. Tur att jag har en hjälpreda som sinkar arbetet glatt hjälper mig!


Prinsessklänning när man utför trädgårdsarbete, javisst!

/Lilla H

Nytt i garderoben

Ett nytt plagg i Lilla H:s garderob är denna dräkten hon fick i födelsedagspresent av sina kusiner. Den är riktigt fin med silvriga prickar i luvan. Det var en evighet sedan jag köpte nytt till henne och mycket av det hon äger har hon börjat växa ur (äntligen kan man nästan säga, hon har legat på storlek 80 i snart två år). Får bli en sväng till stan någon dag och se vad som kommit in. Framförallt basplagg är ju av intresse.


Oklippt tjej i sin fina dräkt och fjolårets fympaskor och rödmålade naglar.

/Lilla H

Onsdag

Finaste tjejen i full prinsessmundering. Försökt ta en bild på nya frisyren men det har inte varit helt enkelt. Hon var i alla fall superduktig så vi gick till affären och köpte ett kinderägg efteråt. Jag har bestämt mig för att ta påsk. Ringde dagis och sa att Lilla H är hemma resten av veckan. Så nu är vi här hemma och käkar scones och donar lite.

Vi ska försöka ta det så lugnt som möjligt i påsk. Maken har en långdragen infektin som inte vill ge med sig och Köpenhamn väntar runt hörnet så vi vill försöka vila upp oss. Ska berätta mer om Köpenhamn senare.

/Lilla H

Klippt

Duktig tjej sitter hos Sandra och klipper sig. Hon sitter still, böjer huvudet och gör precis som Sandra vill. 40 min har hon suttit stilla nu! Det förtjänas en belöning!

/Lilla H

Hopp!

Det är fullt ös medvetslös ute på vår studsmatta nuförtiden. Lika bra att passa på då det tydligen ska bli snö till helgen. Deprimerande!

/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!