Ledsen

När jag startade bloggen så var det meningen att den skulle vara lösenordskyddad. Men sen när jag såg att så många läste den så tänkte jag att jag kan väl ha den öppen då. Men självklart tog det inte ens en månad innan folk började missbruka det. Jag har senaste veckan fått massor av kommentarer om hur ful jag är, hur smal jag är, hur töntig bloggen är, hur ytlig jag är. Många kommentarer har jag tillochmed tagit bort för de är rent utsagd elaka. Det är inte det att jag inte kan ta kritik, absolut inte, men bloggen är tänkt som en plats där de som känner mig kan följa mig och min familj, se bilder på vår dotter och läsa om hur hon utvecklas. Självklart speglas bloggen mycket av mig och mina intressen för det är ju jag som skriver. I alla fall är detta ingen plats för negativ energi, nätmobbning och förtryck.

Därför kommer jag låsa bloggen om ca en vecka.
Ni som har börjat följa den och gärna vill fortsätta med detta är
jätte välkomna, släng iväg ett mail [email protected] så får ni
inloggningsuppgifterna. Känner ni mig kan ni ju bara messa. Jag
lämnar den öppen veckan ut.

Så himla traåkigt att det blir såhär men det är helt enkelt inte värt det....

/Lilla H

Zara

Många har tipsat mig om att kolla in Zaras nya vårkollektion för barn och nu har jag gjort det. Vill ha allt. Eller rättare sagt Lilla H vill ha allt. Hon tittade med mig igår och pekade ut favoriter. Nu till problemet, hur ska jag få tag i kläderna? Det finns ingen Zara butik här där vi bor. Ska jag åka 2 timmar med bil bara för att handla på Zara? Det kommer en viss person aldrig att gå med på.

/Lilla H

Bra dag!

Spenderade dagen ute på isen tillsammans med vänner. Det var strålande sol och klarblå himmel. Det var mycket folk ute och åkte fyrhjuling, promenerade, åkte nån fallskärmsliknande grej osv. Jocke har tillverkat en stor wokpanna som han lagade pytt i panna i och bjöd till alla som kom dit. Jag och Johanna var så sugna på grillad korv så vi tände en eld och grillade korvar och pinnbröd. Christian hämtade mig inne vid land med en fyrjhuling och sen körde hon som en galning med mig ute på isen. Var helt säker på att min sista stund var kommen och skrek att han skulle släppa av mig, men han bara skrattade. Tur att man kan hämnas!


Jag & Johanna.



Jocke med din wokpanna.



Min och Johannas korvgrillning på isen.

/Lilla H

Frånvaro

Vet inte hur många som varit på mig om att jag ska updatera bloggen. Har haft så mycket att göra nu senaste dagarna. Har varit på jobb hela dagarna och på middagar hos vänner på kvällarna. Det har bara varit hem å vända. Men nu så, nu är jag på gång igen.


/Lilla H

Vad har hon på sig?

Dagens mysoutfit består av tröja med långa armar från H&M och leggings från Name It. Upptäckte att de matchade i färgerna. Idag är vi hemma från dagid och tar igen oss lite. Det måste man få göra när man är snuvig och täppt.


Aningen kladdig på byxorna.

/Lilla H

Klick!

Har klickat hem denna underbara baddräkt från Juicy Couture. Vad tror ni, är det nåt att strutta runt på stranden i i sommar? Jag är inte mycket för bikini och på sommaren är det kul att inte lunka omkring i enbart svarta plagg så jag tror nog denna kan passa mig.




Dessa två små bakelser från Juicy Couture skulle Lilla H kunna ha och matcha sin mamma med, men då skulle nog maken strypa mitt shoppingkonto direkt. Eller.... det är inte värt att köpa en baddräkt för 700kr till en tvååring va? Kanske ska fråga Katie Holmes om hon tänker köpa en till Suri? För om hon gör det borde det ju vara ok för mig!
Här har ni Suri en en söt prickig liten sak.

/Lilla H

.....

Vill men kan inte blogga.... måste plugga....
/Lilla H

Nytt i garderoben

Fick idag hem denna söta lilla roomper till Lilla H som jag klickat hem på Ebay. Älskar den. Perfekt till sommaren med bara ben och armar eller även nu i vinter med vita strumpbyxor och body under. Väntar spänt på ännu ett ebayfynd som borde dimpa ner när som helst! Också det ett sommarplagg.


ps, många har frågat varifrån den fina tapeten med guldkronor kommer ifrån,
som vi har i Lilla H's rum, och den kommer från Sandberg.

/Lilla H

Army jacket

Självklart hann Lilla H kladda ner sin fina randiga klänning igår innan kalaset så jag fick byta kläder. Det blev en grönblå tunika från PompDeLux och den gråa armé inspirerade jackan från Kappah. Den var verkligen ännu snyggare på.

 
Det var svårt att få en bra bild på henne för hon for runt som ett galet bi hela kalaset.
Passade på när hon satt med kusinen och såg på barnkanalen och åt kaka.

/Lilla H

Glad!

Statistiken har fullkomligt exploderat under helgen och slagit rekord varje dag!
Jag har ju haft bloggen i ca 2 veckor och det är kul att så många människor har hittat hit.

Jag själv under kalaset för svärmor. Orkade bara en semla, får ladda tills nästa år, då blir det fler.

/Lilla H

Vad har hon på sig?

Idag får ni dagens kalasoutfit från Lilla H. Vi ska till farmor på semelkalas!
Tunika från Lindex & "lackleggings" från Åhlens.


Lilla H är så jäkla söt när man ber henne le åt kameran. Hon drar ihop hela ansiktet till ett jätteleende. Ibland ser det mest ut som en hemsk grimage men ibland så lyckas det bra.

/Lilla H

Lördagkväll!

Igår var vi hos Sandra & Marcelo. Där är vi väldigt ofta. Det spelar ingen roll om de redan har besök. Vi känner oss som hemma. Olof slänger sig i soffan, jag går till kylen på jakt efter nåt gott och Lilla H går till kexlådan och rotar fram sitt favoritkex. Sen säger vi till Sandra att vi vill ha kladdkaka, och vips så står den i ugnen och vi väntar med glädje. Haha, riktigt så är det väl inte, men nästan. Yngsta sonen hos dem är lika gammal som Haley och de leker väldigt bra ihop. För att ni ska få en bild av hur Sandra ser ut kan ni få en från sommaren 09, när vi var två hurtiga mammor som gärna gav oss rätt ut i skogen med våra små för att plocka blåbär.


Sandra & Leon sommaren 2009

/Lilla H

Sommarskor

Längtar så tills man kan sticka ner fötterna i ett par härliga sommarskor! Hatar att behöva stänga in fötterna i tjocka klumpiga stövlar. Som ni kanske förstått så gillar jag stilrena kläder och skor med fina små detaljer. Puderrosa känns som min favorit denna sommar. Några måsten varje år är vita tygskor, ballerina och gladiatorsandaler.

/Lilla H

Fredag kväll!

Är hemma hos svärföräldrarna.
Lilla H röjer runt och håller dem sysselsatta.
Jag känner lukten av nybakta bullar!
Mums!

p23d3412087_big
Gammal bild på mig!

/Lilla H

Underhållning!

Sitter här och skrattar tokmycket åt alla påhitt som barn har. Läste på Amanda Schulmans blogg att hennes dotter Charlie hade ritat på den vita soffan med spritpenna, se här, och även på hennes dator. Vet inte varför men jag finner sånt hysteriskt roligt. När det händer andra alltså. Någon bland kommentarerna länkade till en hysteriskt rolig hemsida som heter ShitMyKidsRuined.com och det är där jag fastnat nu. Jag har kanske lite sjuk humor men hur kul är det inte när man ser en trasig imac och bredvid sitter en nöjd tvååring.

/Lilla H

.... några kjolar.

Slängde ihop ett till collage på några snygga kjolar jag gärna har på mig i vår/sommar!
Ni märker kanske åt vilket håll min stil lutar, klassiskt, romantiskt & stilrent.
Skulle matcha dessa kjolar med enkla enfärgade plagg.

/Lilla H

Sängdjungel

Vi letar säng till Lilla H. Chic Chack i London har precis det sortimentet jag är ute efter. Någon som vet vart man kan hitta liknande i Sverige? Sängen härunder är en dröm, så skulle jag vilja ha det till henne. Deras sängar har alla plats för en låda under som man antingen kan ha förvaring i eller en madrass till en komips, så perfekt.

/Lilla H

My kind of style

Vackra klänningar till sommaren! Kan det bli bättre?

/Lilla H

Suri Cruise

Jag är facinerad av lilla Suri Cruise. Kanske för att hon är så söt, känd och välklädd. Jag gillar att titta på bilder på vad hon har på sig. Vad hon än klär sig i, om det så är de dyraste designerplaggen eller vanliga H&M plagg så säljer de slut världen över så fort Suri har setts på bild med dem. Jag har satt ihop några av mina favoriter på henne.

/Lilla H

Tisdag

Även idag försökte Lilla H snika till sig en ledig dag men då var det mamma som satte ner foten. Idag bli det dagis! Sagt och gjort, där är hon just nu och jag sitter och försöker skriva några vettiga meningar på min rapport som ska in snart. Tur att svärmor svängde förbi och överlämnade lite tilltugg, delicatobollar och mjölkchoklad.

/Lilla H

Spontan dag!

Lilla H fick nys om att mamma inte skulle iväg på jobb idag och då krävde hon att också få vara hemma. Mammamys-dag sa hon. Jag försökte förklara för henne att mamma skulle plugga hela dagen och att hon måste gå till dagis, men det örat ville Lilla H inte lyssna på, så hon förblev hemma. Vi har spenderat förmiddagen i tältet och bäddad ner apan, läst böcker och tittat på foton. Lilla H vill gärna sitta så nära som möjligt och det är så mysigt. I eftermiddag blir det nog shopping med vänner. Så härligt att man kan styra sin tid själv lite och faktiskt ta såna här spontandagar.


Mamma med Lilla H i på semester sommaren 2020

/Lilla H

Jag hänger inte med?

Det är såååå många som säger att Angelina Jolie är den vackraste kvinnan på denna jord. Hon är en gudinna. Hon är en stilikon. Hon är allt. Jag fattar faktiskt inte vad folk pratar om. Är hon verkligen så snygg? Se på bilden nedan på henne och Brad på röda mattan på årets Golden Globe. Hon ser ju ut som ett benrangel. Hur kan hon vara förebild åt så många kvinnor i hela världen. Just på denna bilden ser hon ut som en vaxdocka. Är det snyggt att vara så smal?  

Angelina Jolie and Brad Pitt Wear His and Hers Versace at Golden Globes Red Carpet!

Här är några andra damer som också var närvarande på galan och de ser betydligt hälsosammare ut. Skinny är inte inne! Blir mörkrädd när jag tänker på vilka tuffa år min dotter kommer gå igenom om bara några år och jag ska verkligen göra allt jag kan för att stötta henne och stärka hennes självbild och självförtroende.

/Lilla H

Tankar

Lilla H är 22 månader. Det är många som har frågat. 22 månader gammal, snart två år alltså. Jag var 22 månader när jag adopterades till Sverige. Innan dess hade jag bott på flera olika ställen och varit med om många separationer. Jag kan inte tänka mig min egen dotter i den situationen. Att bo i fosterhem, barnhem och ha olika människor hela tiden som tar hand om en. Hon är så liten, hon behöver trygghet, kärlek och omvårdnad. Men jag klarade det. Jag är ok. Min barndom var en lycklig barndom. Det är bara nu, när min dotter är lika gammal, som det kommer över mig ibland. Denna älskade lilla flicka. Så bra hon har det!


Sex månader gammal.

/Lilla H

Dagens fråga!

Dagens fråga:
Är det okej att muta sina barn med chokladkex för att de ska ligga still på skötbordet?

/Lilla H

Om oss

Jag har fått en del kommentarer med frågor varför jag inte lägger ut några bilder på mig själv och Lilla Hs pappa. Är vi hemliga? Självklart inte, det har bara inte varit något bra tillfälle. Ni som känner oss vet ju hur vi ser ut, men för er som inte gör det så har jag fixat fram några bilder. Enjoy!


Lilla H med mamma på midsommarafton 2010.


Lilla H med pappa på Ölands Djurpark sommaren 2010

/Lilla H

Önskelista

Två plagg på Lilla Hs önskelista.

♥ Blå sommarklänning med underbyxor till från Ralph Lauren
♥ Rosa baddräkt med volanger från Juicy Couture


Så fina kläder sommarplagg. Älskar den blåa klänningen den har så fina mönster. Letar just nu efter den perfekta baddräkten till Lilla H. Jag älskar baddräkter och tycker de är så söta. Vill gärna hitta en lik den här med volanger.

/Lilla H

Äntligen!

Nu är pluggdagen över och jag ska bege mig mot dagis för att hämta hem den finaste lilla ungen
som jag har saknat enormt hela dagen!

/Lilla H

Tre plagg

Här är tre godbitar som jag nyligen inhandlade på kappahl till Lilla H. Jackan är verkligen superfin och har knappar även på baksidan. De guldmönstrade shortsen hade hon på sig på julafton med vit bus och vita strumpbyxor under. Klänningen är så enkel men samtidigt fin. Hon har haft den både på dagis och på nyårsfest.

/Lilla H

Dåligt utbud

Jag saknar bra barnklädesbutiker här i närheten. Vi har de vanliga kedjorna, men inga andra roliga affärer. Lilla Hs stil (min) är stilrena och klassiska kläder. Gärna enfärgat med någon söt detalj som en rosett eller volang. Inte för plottrigt rörigt med konstigt blandade färger och mönster som det är på många barnkläder nu.


Lilla H när hon är runt ett år i tröja från Zara och jeansjeggings från h&m.
Gillar detaljerna på tröjan så som volangen längst ner och halsbandet.

/Lilla H

Mommy miss you...

..... and love you!

/Lilla H

Dollhouse

Snart fyller ju Lilla H 2 år och igår sa hon till mig att hon ville fira sin födelsedag med dunder och brak. Rikig fest skulle det bli. Helst fyrverkerier och sånt. Jaha tänkte jag, får väl börja planera nu då. Så det gör jag, planerar alltså. Vill ju verkligen hitta en fin present till henne. Något häpnadsväckande, nåt annat går hon nog inte med på. Jag tror ett dockskåp skulle passa damen mycket bra. Hon älskar att pyssla med figurer, lägga dem, bädda, ge dem mat, bada osv. Men jag vill inte ha ett vanligt tråkigt, utan ett fint, nästan som ett konstverk, precis som hon själv. Så tycker jag att dessa tre från Gabriellas Leklåda ser ut. De e så fina att man bara vill titta på dem i evigheter. Speciellt det i mitten. Åhhhhh.....

/Lilla H

VAB

Kul att man får vabba redan andra dagen på jobbet. Min chef är säkert väldigt nöjd med sitt val av mig. Usch vad dum jag kände mig när jag ringde. Men samtidigt, vad skulle jag gjort. Hon är ju sjuk och måste vara hemma. Det är jobbigt att man i vårt samhälle ska behöva känna ångest över en sån naturlig sak som att vara hemma med sitt sjuka barn. När vi har ett system och lag som tillåter det, men ändå känner man sig dum. E jag den enda. Och för er som undrar så hade maken redan åkt i väg på jobb långt innan vi vaknat. Annars hade han fått vara hemma.


Bjuder er på en bild på Lilla H när hon myser med sin favoritkamrat Martin.

/Lilla H

Lunchbreak

Sitter här och äter gröt till lunch. Känns juligt med kanel och socker. Lyx att kunna åka hem en timma mitt på dagen och ladda lite inför eftermiddagens pass. I kväll blir det bokklubb med mammorna. Då ska det snackas böcker dricka vin. Älskar att vi träffas fortfarande, vi i mammagruppen och umgås.


Haley efter bad igår.
Alltid lika glad vår tjej. Hon tjoar och plaskar inne i badrummet och pratar med pappa som sitter på toalettstolen och läser tidning och övervakar henne.

/Lilla H

Längtar

Slaskiga dagar som den här längtar jag till våren då man kan börja dona i trädgården och se vårblommorna titta fram. Det är så halt ute nu Lilla H stod på ända när vi skulle gå till dagis i morse. Så ledsen hon blev.

/Lilla H

Bonpoint

Ett av mina absoluta favoritmärken för barnkläder är Bonpoint. Det är ett franskt märke som gör chica och stilrena kläder med fantastiskt fina detaljer. Jag har plockat ut lite favoriter från deras hemsida. Det enda dumma är att de är svåra att få tag i, för mig i alla fall. De finns på NK i Stockholm, någon som vet något annat ställe? Kanske Baltazar Barn i Malmö har?

/Lilla H

Vad har hon på sig?

Lilla Hs kläder igår:
Kofta från Ralph Lauren
Jeans från Bonpoint
Skor från Puma

/Lilla H

Vänner

Något jag älskar är att Lilla H har så många fina vänner. Innan jag fick barn förstod jag inte varför folk med barn alltid umgicks med andra barnfamiljer. Det förstår jag nu. det är så roligt att se barnen leka med varandra och se vilket utbyte de har. Och det är ju lättare för oss vuxna att umgås när barnen har en kamrat att leka med.
Här leker Lilla H med kompisen Liam. De firade även nyår ihop.
Haleys klänning kommer från Primark i London.

/Lilla H

Skåne

Spenderade dagen i skåne. En av de värsta dagarna i mitt liv. Folk säger att det blir bättre. Hoppas det.

/Lilla H

Det blev en prins & en prinsessa!

Kronprinsessan Mary av Danmark har fått tvillingar! En pojke och en flicka. Hon är så otroligt vacker och glamourös tycker jag, och hon strålade verkligen när hon var gravid. Se bara på den här bilden, så cool. Tänk om hon startade en mammablogg, vore inte det en dröm. Hoppas man får se de två små nya kungligheterna snart!


Kronprinsfamiljen i tyska Vogue i höstas.

/Lilla H

Kväll hos vänner

Lilla H tyckte idag att vi skulle socialisera med andra. Hon sa hon var trött på mamma och pappa. Sagt och gjort, vi packade ihop våra saker och tog bilen 200 meter bort till Haleys kompis Leon. Där blev det god middag, biljard och massa skratt och bus. Bilder kommer i morgon!
/Lilla H

Vackra dotter

Jag älskar Lilla H:s färger. Hon har så bruna stora fina ögon och fin brun färg på håret. Hennes hy är ljus, men inte blek och kombinationen är så fin, hon gör sig så bra på kort och hon är bara helt underbar.


Haley 13 december 2009

/Lilla H

Somrig outfit

Såhär vill jag klä Lilla H i sommar.
Jag älskar vitt, även på barn. Det ser fräscht och trevligt ut,
och visst blir det smutsigt men det är ju bara att tvätta.

Blus & jeansshorts: h&m, vita ballerinas: baby dior

/Lilla H

Fredag

Gårdagen blev stressig men ändå lyckad. Jag var med Cicci på stan. Där åt vi lunch och sen skulle Cicci klippa sig. Sedan gick vi en runda och tittade i affärer. Det fanns inte mycket på rean, känner mig besviken på den. Längtar tills vårkläderna kommer in. Köpte i alla fall ett par legging till Lilla H.

Nästan så fort jag kom hem från stan var det bara att sätta sig i bilen igen och köra till Björn & c/o för tacos och spelkväll. De bor tillsammans i ett jätte fint hus. Lilla H lekte, åt godis och jagade katten medans vi åt och spelade spel. Hon älskade att leka med Björn (tror det var ömsesidigt). Hn fick tillochmed en kram innan vi åkte hem. Olof stannade kvar till två på natten men Lilla H och jag åkte tidigare.

/Lilla H

Första steget!

Äntligen har jag bestämt mig! Jag ska starta en blogg och här är den! Här kommer jag skriva vad Lilla H hittar på om dagarna med mamma och pappa. Ni kommer få se valda godbitar ur vårt liv. Självklart kommer det också dyka upp lite skvaller (kommer inte kunna hålla mig) och mode, framförallt för barn. Hoppas ni kommer gilla bloggen. Nu måste jag bara börja dona med designen, jag är lite ringrostig, det var ett tag sedan.

Bjuder er på en bild på Lialla H så länge!

/Lilla H

Välkommen till min nya blogg!

/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!