Bonpoint

Ett av mina absoluta favoritmärken för barnkläder är Bonpoint. Det är ett franskt märke som gör chica och stilrena kläder med fantastiskt fina detaljer. Jag har plockat ut lite favoriter från deras hemsida. Det enda dumma är att de är svåra att få tag i, för mig i alla fall. De finns på NK i Stockholm, någon som vet något annat ställe? Kanske Baltazar Barn i Malmö har?

/Lilla H
Kommentarer
Liw säger:

Den gråa klänningen/tunikan i mellan raden till vänster var helt underbar! Fin blogg, ska kika runt lite mer nu..SV: Kul att du hittade in till mig!SÅ har vi också haft det, eller Mait somnade i sin säng redan som nyfödd och har aldrig sovit i vår säng förutom när hon har varit sjuk och vi har lyft över henne på morgonkvisten. Nu däremot så somnar hon typ i tid ( oftast) men efter tre timmars sömn så vaknar hon igen och vill leka i flera timmar. Sjukt störande då det alltid inträffar när jag(vi) är på väg i säng.. Julen har ställt till det ännu mer vilket känns jobbigt, men förhoppningsvis så löser sig detta när hon flyttar till eget rum om någon vecka.

2011-01-10 / 12:57:40
URL: http://liwetochvardagen.se
Johanna säger:

Så mycket söta plagg!Jag gillar färg men kan väl hålla med om att man kanske inte vill ha too much av det goda så att säga. Att varva med vitt eller svart är nog smart :-).

2011-01-10 / 13:13:37
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Lilla H säger:

@Johanna - Jag tycker om mycket dova färger. Gärna pasteller och enfärgade plagg. Har svårt för alla plagg som finns ute nu med massa mönster och färger blandade hej vilt. Klassiskt och tidlöst får det gärna vara för min del.

2011-01-10 / 13:47:08
URL: http://haleyborg.blogg.se/
Att vara någons fru säger:

Men gud vilka fantastiska klänningar!

2011-01-10 / 18:23:40
URL: http://attvaranagonsfru.se/
Caroline of Malmö säger:

Jättefina saker! Jag svarade dig i min blogg ang Burberryshortsen. Ha det fint!

2011-01-11 / 00:05:46
URL: http://carolineofmalmo.blogspot.com
Rebecca säger:

Gillar också Bonpoint väldigt mycket, har tyvärr aldrig köpt något där.

Tänk köpa massor med saker från Bonpoint inne på Nathalie Schuterman och pappa sagt ok men sedan tänkt att kläderna är lite för barnsliga för mig och hängt tillbaka kläderna.

Men på påsklovet ska vi åka till Paris, då skaj ag absolut ´shoppa massor med fina kläder från Bonpoint!

2011-01-14 / 22:07:03
URL: http://jagrebeccamirjamkarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!