Middag

Igår tog vi bilarna till en annan stad för att äta middag. Visar er lite bilder!
 
Jag och min make. Klänningen jag har på mig bar jag även när vi vigdes för snart fem år sedan. Det var i tingshuset och klänningen har jag använt flera gånger efter det.
 
När vi var påväg bad sa Olof åt oss alla att vända sig om. Resuktatet blev denna bilden. Det är vi som reser tillsammans. Olof tar bilden.
 
/Lilla H

Allt är bra!

Vi har hyrt en sulky här till Haley. Det var verkligen ett smart drag då hon blir trött på att gå ganska snabbt. Det är ju riktigt varmt här. Inte riktigt vad hon är van vid. Jag hoppas vädret hemma har blivit bättre än när vi åkte. 13 grader och ösregn sa vi hejdå till.
 
Nu sitter jag på terassen och slösurfar lite. Så skönt att det finns WiFi här. Vi pratade om det häromdagen att för några år sedan var det otänkbart att sitta och surfa och kolla mailen på hotellrummet när man var utomlands. Då fick man leta upp ett internetcafé.
 
Ikväll tar vi bilarna till en liten kuststad som ska vara supermysig. Vi skall äta middag där. Tänkte satsa på fisk eller skaldjur, har blivit mycket pizza senaste dagarna.
 
/Lilla H

Italy

Om vi har det varmt? JA! Runt 30-35 grader. Vi bor i egen lägenhet med kök, två sovrum och uteplats. Vi går upp, köper frallor, äter en megafrukost, går till stranden, går hem, lagar lunch, sover siesta, badar i poolen, äter middag och sitter sen på terassen och njuter av kvällen. Typ så ser dagarna ut!
 
 
Det tar en stund att ladda upp bilderna här så det blir bara en åt gången. Har ju annars massor jag skulle vilja visa er!
 
 
/Lilla H

Poolhäng

Vi hade ju som sagt inte bara dåligt väder utan det var riktigt fint ibland. Självklart hade vi valt en camping med pool och där badade barnen (ja vi vuxna tyckte det var lite kallt i vattnet). Haley höll sig mest vid kansten och lekte med hinken och spaden. Hon hämtade vatten, hällde, slevade hämtade mer vatten osv. Själv satt jag i en solstol och njöt.
 
 
/Lilla H

Snart semester

Vi ska ju som sagt till Italien och semestra i sommar. Jag vet inte hur det kommer bli med updateringen då. Jag lyckas inte blogga från mobilen just nu så jag får se om jag ramlar över en dator eller om hotellet har WiFi. Ska försöka lösa problemet med blogg.se appen nu i veckan. Någon som vet vad problemet är? Ni får annars ha tålamod tills jag är hemma. Då skall jag updatera er med härliga semesterbilder.
 
UpDATE: WiFi finns. No problem with updates!! Kommer updatera er varje dag! ♥
 
/Lilla H

Havet

Jag älskar Öland. Är där minst en gång varje sommar. Ekerums Camping låg verkligen fint vid havet. Sandstranden var vit och fin och Haley var helt hänförd över hur len och mjuk sanden var. Hon satt länge och bara lät sanden rinna genom fingrarna. Sen sprang hon runt och sparakde så sanden yrde.
 
 
 
/Lilla H

Midsommar

Vi spenderade midsommar på Öland med fem andra par och deras barn. Favorit i repris kan man säga. Förra året var vi ju i Västervik på Lysingsbadet och i år på Öland på Ekerums Camping. Vår familj bor alltid i stuga. Vi äger ingen husvagn. De andra bor i vagnar runt omkring vår stuga. Så perfekt, i tre dygn kunde barnen springa fram och tillbaka till varandra, vi vuxna sitta och snacka, grilla och dricka vin.
 
Vädret var varierande. På mornarna och förmiddagarna strålade alltid solen och då passade vi på att bada och njuta. Sen kunde det vara mer tveksamt. För min del var jag nöjd så länge det inte regnade. Men det slapp vi inte undan helt.
 
Haley tyckte det var perfekt att kunna spendera så mycket tid med sina bästa vänner. När vi skulle åka hem blev hon vansinnig och skrek att vi inte alls fick flytta ut ur stugan och åka hem. Dock var det rätt skönt att komma hem tror jag.
 
Det var lite kallt just när vi skulle dansa runt stången. Haley höll hårt i pappa. Så stora folksamlingar med musik och rörelse är egentligen inte riktigt hennes grej ännu. Men hon skrattade gott åt små grodorna som hon kände igen.  
 
Härlig bild utanför vår stuga. Vi bor alltid i en villavagn. den är utrustad med kök, badrum och flera sovrum. Det låg en lekplats precis bakom buskarna dit barnen kunde springa och leka. Jag som aldrig trodde jag skulle tycka om att campa, tycker att detta är perfekt. Eller campa och campa, bo i stuga på en camping.
 
Kvällsmys i kompisens husvagn hanns också med. Här tittar de på Mamma Mu på TV:n. Skönt att kunna varva ner lite.
 
 
 
 
/Lilla H

Barnsben

Idag har varit en fantastisk dag. Mina två barndomsvänner Alexandra & Maja kom ut till sommarstugan med sina familjer för att äta lunch och umgås.

Vi grillade i regnet, åt, pratade, skrattade, barnen lekte och allt var verkligen toppen. Vi ses för sällan men när vi ses är allt som vanligt.

Vi skämtade när alla rullade in med sina combibilar och började packa ut barnvagnar osv att för tio år sedan så kom alla i små sportbilar till stugan och packade ut öl och sprit ur bilarna. Vad tiderna har förändrats. Vi också. Och tur är väl det ändå.

Klockan hann bli halv sju innan vi insåg att kvällen var kommen, barnen däckat på golvet av trötthet och vi nog ätit så det räcker hela nästa vecka med.

Åhhhh snart igen hoppas jag. Här på bilden är Lilla H med söta lilla Selma två månader!

/Lilla H

Sjukstuga

När man har sjukstuga hemma är det bra att ha pyssel att ta fram. Vi är väl inte sjuka längre direkt men hela familjen fick sig en släng av magsjukan. Så trist att alla vara sjuka. Men med detta väder slapp man i alla fall panik över att man ej kunde vara ute.

/Lilla H

Nytt

Idag efter jag varit på apoteket tog jag en sväng in på H&M för att leta efter något till Lilla H. Hittade sjupack underbyxor med disneys prinsessor på.

Tror ni hon blev glad när jag kom hem. Hon slet genast ut dem och radade upp dem, precis så som hon gör med sina prinsessdockor. Vad gick fel?

/Lilla H

Sophie

Idag tänder jag ett ljus för Sophie som bara blev 27 år gammal. Hon dog för två veckor sedan efter en hård kamp mot bröstcancer. Det känns så konstigt att hon för mindre än ett år sedan (september) förklarades cancerfri och nu är hon död. Det gick så snabbt på slutet.

Idag begravs hon i Malmö och jag hoppas innerligt att denna stund kan bli en fridfull hyllning till hennes liv. Om ni vill kan ni gå in på henne blogg där hennes make fortsätter att skriva om livet efter hennes död. Hur han tar sig vidare tillsammans med deras tvåårige son Julian. Helt sjukt att ett och ett halvt år efter att den här bilden togs så är hon död.


Bild lånad från Sophies blogg Ett Rosa Helvete.

/Lilla H

Magsjuka

Magsjukan har slagit till hemma hos oss. Natten till igår satte sig Lilla H upp i sängen och sen var det igång. Sängen och golvet vart nedspytt och sen de närmsta tolv timmarna spydde hon med minst högst 20 minuters mellanrum. Nu har hon sovit hela natten utan att spy men satte igång igen så fort hon fick i sig lite välling. Nu sover hon igen.

Gissa tvättmaskinen har gått på högvarv. Nappar har kokats och sugrör har bytts ut. Vi kör stenhårt med att inte föra smittan vidare till oss eller att hon får den igen. Innan vi la oss igår slänge vi i de sista handdukarna hon suttit på trots att hon ej spytt på dem. Men hon hade suttit på dem. Det räckte. Händerna spritar jag oftare nu än på jobbet. Hoppas verkligen hon blir frisk snart. Inte kul för henne. Plus att semestern väntar runt hörnet och vi andra vill gärna vara friska tills dess. Så ska vi bli smittade hoppas vi på att vi bli det NU, inte sen.


Lilla H för något år sedan då hon var magsjuk.

/Lilla H

Lekdejt

Alice och Lilla H leker och klär ut sig. Alice har alla möjliga klänningar och när Lilla H hittade skönheten Belles klänning var lyckan total.

/Lilla H

Älgsafari

Om man skall göra en utflykt ska man alltid kolla upp vad man har runt knuten. I vårt fall blev det älgparken. Vi har aldrig varit där innan. Varför vet jag inte.

De hade även andra djur och getterna var en klar favorit. De hade fått små bebisar som var så söta. Älgar såg vi såklart massor av men som sagt, att få se "bockarna bruse" i verkligheten gjorde Lilla H:s dag.

Vi hann även med shopping och fika på Kosta Outlet. Lilla H blev ett par gummistövlar, solglasögon och träskor rikare. Är dock lite rädd över dessa träskor. Hon har redan gjort några rejäla vurpor!

/Lilla H

Fest

Vi är på födelsedagsfest. Har försökt ta en bild på mig men haft en liten tjej runt benen. Enda bilden som inte en suddig figur smyger förbi.

/Lilla H

Zara summer 2012

Lite glada sommarklänningar från Zara som gärna får flytta in i lillans garderob. Hon älskar ju färg och jag tycker om färg också, så länge det hålls inom rimliga gränser. Skärp är en ny grej hon gillar också.
blommig klänning neonfärgklänning med urringning bak
klänning med blommönster och volangerDUBBEL KLÄNNINGklänning stjärnmönsterklänning rosetter och kantband

/Lilla H

Långt inlägg, många bilder!

Jag ber er alla om ursäkt för den katastrofala updateringen de senaste månaderna. Jag har verkligen inte haft någon blogg-inspiration alls. Jag skall verkligen försöka skärpa mig för jag vet att det många av er fortfarande håller ut och klickar er in här dagligen.

Lilla H är ju fortfarande inne i en prinsessperiod. Mer skulle jag vilja säga än innan. Hon älskar sina prinsessklänningar, kan namnen på alla disneyprinsessor och leker dagligen att hennes barbies är prinsessor. I början gillade jag inte det här prinsesseriet men numera tar jag det med ro. Det är en period och det kommer gå över. Bevare mig väl den dagen hon vill måla ansiktet vitt, måla svarta tårar på kinderna och köpa sina kläder i en mörk källare.

I sin prinsessklänning, vita tygskor & hårspännen med disneyfigurer på.


Dagis går fortfarande sådär. Vissa dagar är bra andra är dåliga. Tyvärr är väl de dåliga dagarna fortfarande i majoritet. Jag hoppas det blir bättre till hösten då hennes jämnagamla kompisar kommer upp till avdelningen. Hon har i alla fall börjat prata lite om dagis hemma och pratar om de andra barnen som "sina vänner". Alltid något! De tar också över Jenna regelbundet till Lilla H:s avdelning så de kan leka ihop.

Lilla H & Jenna leker på den stora utegården på dagis.


Lilla H har börjat bli väldigt bestämd med vad hon har på sig. Det går inte längre att lura på henne klädkombinationer jag gillar utan hon vet exakt vad hon vill och inte vill ha. Jag har gett upp kan man säga. Sen blir hon väldigt fäst i samma kombinationer. Köpte en ny kjol på Zara, turkos med flamingos på i Köpenhamn. Första gången hon hade den på sig satte jag av en slump på hene svarta leggings och en vit tröja till. Nu är det den enda kombinationen som går med den kjolen. Jag vet inte om hon tror att det måste vara så eller?
 

Pappa är en stor favorit just nu. Han har jobbat väldigt mycket utomlands denna våren och nu när han är hemma följer Lilla H efter honom överallt för att vara säker på att han inte skall försvinna igen. Sista rundan han var iväg märktes det mycket väl på henne att hennes pappa inte var hemma. Det gör självklart ont i honom också att behöva vara borta från henne så mycket. Tur att den finns skype.


Lilla H är så oerhört kärleksfull. Hon vill sitta bredvid en och någon del av kroppen måste nudda den andre. Hon säger dagligen kloka ord till oss. Artig är hon också. Hon säger tack så mycket osv. När jag berättade för henne att vi hade köpt en viss leksak till henne sa hon -Åh tack så mycket min mamma & pappa ni är så bäst! Idag när farmor hade varit här en stund så sa farmor hejdå. Då sa Lilla H -hejdå min älskade farmor!

Ja det är en glädje att ha henne hos oss och vi njuter varje dag!

/Lilla H

Kalas

Lilla H:s kompis Jenna fyller år och har släktkalas. Självklart är vi här och äter tårta! Lilla H är så stolt över sina nya skor. Klänningen är Pamela Dress från PompDeLux.

/Lilla H

Sugen på pizza?

HAr jag nämnt att det gör väldigt goda pizzor här. Jag och Olof kom fram till att vi faktiskt var trötta på att äta pizza, vi har ätit det varje dag nu.
 
Himmelskt god pizza Olof åt i Neapel. Haley äter bara spagetti. Hon vägrar allt annat. Vi låter henne hållas. Bättre att hon äter någonting än ingenting!
/Lilla H

Sugen på pizza?

HAr jag nämnt att det gör väldigt goda pizzor här. Jag och Olof kom fram till att vi faktiskt var trötta på att äta pizza, vi har ätit det varje dag nu.
 
Himmelskt god pizza Olof åt i Neapel. Haley äter bara spagetti. Hon vägrar allt annat. Vi låter henne hållas. Bättre att hon äter någonting än ingenting!
/Lilla H
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!