bra dag

Runt halv tre idag satte vi oss i bilen, Lilla H och jag och styrde kosan mot stan. Där mötte vi upp Johanna & Elis och gick en sväng till Linnéparken. Vi har typ inga lekplatser där vi bor så man måste åka in till stan för att leka, dumt va? I alla fall barnen lekte med varandra och hade så kul. De gungade, åkte rutschkana och jagade fåglar. 

Efter att de lekt ett bra tag så gick vi genom stan och satte oss på Mc Donald's. Vi hade hört att de skaffat en nytt lekrum där. Jag kan säga att det var succe. Trots att det var ett rum, med en mjuk matta, någon slags dator och en massa blinkade ljus och musik. Lilla H och Elis röjde runt där inne som galna och hade hur kul som helst. De tog pauser och kom ut och åt lite då och då men sen öste de järnet där inne. Mattan hade prickar i olika färger och när man klev på dem så kom det olika ljus typ applåder, trumslag osv. Detta förstod Lilla H ganska snabbt.  

Det var två trötta barn som sattes i bilarna vid halv sju. Då hade vi hunnit dyka in i några butiker också. Det är såååå roligt att se när de leker. De båda tycker om varandra så mycket och de pratar om varandra ständigt och frågar var den andre är. Elis frågar tydigen efter Lilla H det sista han gör innan han somnar, och Lilla H frågar efter Elis det första hon gör när hon vaknar. Hur kul är inte det. Då kan det ändå gå veckor mellan träffarna. Här har ni bilder från förra dejten. Då var vi i köpcentret.Vattenpaus i lekparken.

/Lilla H
Kommentarer
Mrs Bernhardsson säger:

sv: Har inte tackat ja till någon än. Men i dag vill en av de veta. Håller på coh löneförhandlar :). Det andra jobbet är ett gruppboende för autisktiska barn och den andra är ett gruppboende för lldre med många finsktalande patienter.

2011-04-15 / 08:49:24
URL: http://mrsbernhardsson.blogg.se/
boosse säger:

Det är himla skoj. Vi har två små "sjöar" här i stan där man kan gå och mata änderna.Vilket underbart fint barn du har :)

2011-04-15 / 10:00:25
URL: http://boosses.blogg.se/
tess säger:

så himla söta =)

2011-04-15 / 10:53:05
URL: http://latess.blogg.se/
Johanna säger:

Sötnosar!

2011-04-15 / 21:48:14
Lilla h säger:

@ Miss Bernhardsson: Hoppas du väljer det som känns bäst för dig och att du får den lön du vill ha.

2011-04-15 / 23:11:34
URL: http://haleyborg.blogg.se/
Lilla h säger:

@ Miss Bernhardsson: Hoppas du väljer det som känns bäst för dig och att du får den lön du vill ha.

2011-04-15 / 23:13:17
URL: http://haleyborg.blogg.se/
Lilla h säger:

@ Boose: Vi har en liten bäck där det bor några väl övergödda fåglar.

2011-04-16 / 08:52:38
URL: http://haleyborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!